Promotie la lansarea Samsung GALAXY S5

Autor: -

Vineri, pe 11.04.2014, la ora 11:11 se va pune la vanzare noul Samsung GALAXY S5 pentru publicul larg. Cu aceasta ocazie, Samsung Electronics Romania a pregatit promotii speciale in brand shop-ul companiei din AFI Palace Cotroceni.

Astfel, primii 100 de cumparatori ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii in valoare de 400 lei, constand intr-un flip cover, un S view cover, un incarcator de masina si o casca Bluetooth. De asemenea, in paralel se va desfasura o competitie pentru utilizatori, in urma careia zece castigatori vor pleca acasa cu un telefon Samsung GALAXY S5 cadou.
Sincer ma asteptam la o oferta impreuna cu ceasul Gear 2 sau cu bratara Gear Fit cum au existat la lansarea lui GALAXY Note 3, dar poate vedem astfel de oferte la magazinele online.

Incepand de vineri, noul telefon impreuna cu accesoriile inteligente Gear 2 si Gear Fit vor fi expuse si in Carrefour Feeria pentru a fi testate de publicul larg.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Promotie la lansarea Samsung GALAXY S5

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*