Samsung GALAXY K Zoom lansat in Romania

Autor: -

Lansarea din Romania pentru Samsung GALAXY K Zoom a avut loc la Balotesti in cadrul complexului aventura park Edenland. Aici, jurnalistii invitati au putut testa zoom-ul performant de 10X de pe acest device. Pe langa zoom-ul optic 10X, smartphone-ul are si 10X zoom digital.

Samsung GALAXY K Zoom este primul smartphone cu zoom optic, hibridul anterior GALAXY S4 Zoom fiind mai degraba o camera foto cu functii de smartphone.

Grip-ul si rotita de zoom din jurul obiectivului de pe modelul anterior au fost eliminate, iar intreaga fata a camerei de pe acest model a fost acoperita de un capac detasabil, K Zoom avand acum un design uniform. 

GALAXY K Zoom are o combinatie Hexa-core intre doua procesoare: 1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-Core, telefonul miscandu-se ireprosabil, fara niciun fel de lag.

Camera foto are lentile noi si un senzor de 20,7 MPx (pe GALAXY S5 camera are 16 MP), de 1/2.3 inch, BSI CMOS, zoom optic 10x echivalent 24-240mm, fata de cea de pe GALAXY S4 Zoom care avea 16 MP, impreuna cu un zoom optic de 10x, echivalent 24-240 mm, F3.1.

GALAXY K Zoom vs GALAXY S4 Zoom
GALAXY K Zoom
GALAXY S4 Zoom
Stabilizarea optica este cea mai buna pe care am vazut-o pana acum la Samsung, insa focalizarea manuala pe un subiect care se putea regla din obiectiv pe GALAXY S4 Zoom a fost eliminatat de pe GALAXY K Zoom. Modurile foto de la versiunea anterioara au fost pastrate si s-au adaugat si alte moduri precum turul virtual.
Cum am antipicat atunci cand am vazut prima oara un sample al lui GALAXY K Zoom, acesta are printre accesorii si un trepied special, suportul de pe GALAXY S4 Zoom fiind eliminat. Daca S4 Zoom era lucios si butucanos, K Zoom este mat si poate fi purtat mult mai usor.

Mai jos am adaugat un album cu toate pozele realizate la evenimentul de lansare cu GALAXY K Zoom, din care sper sa va convingeti cat de util este zoom-ul optic. Samsung GALAXY K Zoom il veti putea achizitiona de la jumatatea lunii iunie.

 

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*