Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Concurs F64 pentru pasionatii de fotografie

43 sec read

f641 jpg
f641-5249539

Trei fotografi entuziasti si consultanti foto F64 – Eugen Popa, Catalin Scarlat si Razvan Tulai – au dat startul campaniei „Fotografia ca stil de viata”.

Indiferent de ocupatie, de varsta sau oricare alte criterii, pasionatii de fotografie sunt invitati sa trimita catre F64, portofoliile din Facebook, Flickr, Picassa, Tumblr, 500px etc. Concursul se desfasoara pe blogul F64 in cadrul acestei postari. Inscrierea se realizeaza printr-un comentariu la articolul de blog, comentariu care trebuie sa includa linkul catre portofoliul celui care participa.

Fii tu urmatorul pasionat de fotografie prezentat in centrul campaniei “Fotografia, ca stil de viata.”!

Pasionatul ales va fi prezentat publicului F64, printr-o campanie dedicata, ce va avea vizibilitate:

  • in site-ul F64, prin branduirea acestuia;
  • pe coperta si  fotografia de profil a  Facebok F64;
  • intr-un landing page dedicat – unde castigatorul va prezenta echipamentul sau foto preferat; 
  • pe blog, printr-un interviu scris si video dedicate; 
  • in Magazinul F64, unde va putea sustine o expozitie si o prezentare de portofoliu, la care sa isi poata invita toti prietenii;
  • in interiorul F64, deoarece va putea participa la un tur onorific;

Pe 18 august, se va desemna castigatorul, iar pe 22 septembrie va demara campania de expunere a castigatorul, care va dura pana pe 30 septembrie.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.