Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – editia 8

1 min read

gadget week 21 271
gadget-week-21-271-1494099

Principalele stirile din IT ale saptamanii 21 – 27 iunie prezentate de Victoria Giorgiana si alese de mine:

1. Google a prezentat noua versiune Android L care aduce un design diferit sistemului de operare Android si care se va lansa cel mai probabil in luna Septembrie mai intai pe device-urile Nexus. Interfata si animatiile par acum ca sunt copiate dupa iOS.
2. Google lanseaza si sistemul de operare Android Wear si anunta 3 ceasuri care vor rula noul sistem de operare. Samsung Gear Live va fi un ceas protejat de apa si praf, Samsung marcand astfel intoarcerea la sistemul de operare Android, cu toate ca Samsung a renuntat de mult la Android optand pentru prorpriul sistem de operare, Tizen. De remarcat ca acesta este primul ceas Samsung care se va conecta la orice device cu Android 4,3, nu doar la telefoanele Samsung GALAXY, cum se intampla, de altfel, in prezent. Al doilea smartwatch este LG G Watch pe care l-am putut vedea la cateva zile dupa prezentarea oficiala din SUA si in Romania la lansarea LG G3, iar al treilea smartwatch este Moto 360. 
3.Despre lansarea LG G3 am scris aici, iar in cursul acestei zile voi publica si review-ul noului flagship.
4.Soferii din Bucuresti pot solicita o oferta la un service auto direct de pe telefonul mobil prin aplicatia Auto.ro disponibila pe iOS si Android.
6. Nokia a lansat un nou smartphone cu Android, Nokia X2. Vestea proasta vine pentru posesorii care si-au achizitionat unul din modelele Nokia X, X+ sau XL deoarece acestia nu vor beneficia de noua interfata imbunatatita de pe Nokia X2.
7. Utok a lansat modelul Utok 5008, un smartphone cu procesor Octa-core la un pret accesibil de 1000 lei.  
8. HTC ar urma sa produca urmatoarea tableta Nexus.

Emisiunea integrala:

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana