Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Concert Beautiful Romania REMIX

1 min read

romania_remix1-6253314

Vodafone organizeaza concertul BEAUTIFUL ROMANIA REMIX, care va avea loc duminica, 27 iunie, in Piata George Enescu din Bucuresti, incepand cu orele 19.00. Evenimentul consta dintr-un concert live sustinut de Zdob si Zdub, alaturi de Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan si un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de poze trimise de public. Pozele pentru proiectii au fost selectate in prealabil si surprind conceptul de “Romania frumoasa”/“Beautiful Romania” si apartin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitoresti din intreaga tara.

In plus, special pentru cei care vor merge la concert, Vodafone pune la dispozitie o aplicatie mobila gratuita, “Beautiful Romania Remix”, ce va permite publicului sa participe activ in timpul evenimentului si sa realizeze cea mai speciala deschidere de concert din Romania. Astfel, inainte de momentul in care trupa Zdob si Zdub va urca pe scena, la ora 22, aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”.

Aplicatia Beautiful Romania Remix este disponibila pe iOS, Android si Windows Phone.

Evenimentul Beautiful Romania Remix, prilejuit de programul global de brand #FIRSTS, promoveaza initiativa internationala “Pitch your first” prin care Vodafone ii incurajeaza pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit, cu ajutorul Vodafone, se pot inscrie  pe site-ul www.firsts.com, pana pe 15 august. Premiul cel mare va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul www.firsts.com.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.