Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week ep 12 – saptamana 19-25 iulie

1 min read

Gadget week 19 25 iulie1
gadget-week-19-25-iulie1-5098332

A douasprezecea editie Gadget Week aduce stirile saptamanii 19-25 iulie din lumea IT&C, prezentate de Victoria. Saptamana aceasta avem noutati de la Samsung, Sony, HTC, Nokia, Xiaomi, Google Play si Google Maps:

1. Noi zvonuri si leak-uri pe internet despre mult asteptatul telefon premium de la Samsung, Samsung GALAXY Alpha. Pana acum avem urmatoarele specificatiile neoficiale sunt: ecran de 4,7 inci Super AMOLED cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, cititor de amprenta si suport pentru retelele 4G si cel mai important faptul ca marginile ar putea fi din aluminiu.
In luna august s-ar putea lansa si s-ar putea sa fie mai slab fata de GALAXY S5.

2. Apar noi imagini cu Sony Xperia Z3. Acesta va avea un display Full HD/Quad HD de peste 5 inci, 3 GB memorie RAM si o camera foto de 20 megapixeli. Cel mai probabil va fi prezentat la IFA Berlin 2014, in septembrie.

3. HTC One (M8) este disponibil si in variantele rosu si roz pe langa culorile deja existente: gri, auriu si  argintiu.

4. Nokia a lansat cel mai accesibil telefon cu sistem de operarea Windows Phone 8.1, Nokia Lumia 530, smartphone care are un procesor quad-core, o memorie RAM de 512MB si ecran de 4 inch. Camera foto de 5 megapixeli, similara cu cea de pe Lumia 520,si filmeaza doar la rezoltie de 480p. Lumia 530 va avea un pret, fara conectare, de 85 de euro.

5. Telefoanele Xiaomi sunt produse si concepute in China alaturi de One Plus One si Oppo si reprezinta o alternativa foarte avantajoasa ca pret pentru cei care isi doresc un smartphone performant no name.
Modelul Xiaomi Mi 4 se va lansa pe 29 iulie in China. Specificatiile le vedeti in emisiune.

6. Google are cateva reduceri in Play Store pentru aplicatii precum: Weather Pro, Runtastic sau jocuri: Dead Space, Final Fantasy III si IV, Little Big Adventure, NBA Jam, Worms 3.

7. Google Maps introduce functia Explore, care ofera informatii asemanatoare cu aplicatia Foursquare despre locurile interesante aflate in jurul utilizatorului. Noua functie Explore este disponibila pe versiune 8.2 a aplicatiei Google Maps.

8. Samsung lanseaza un update care promite imbunatatirea performantelor pe Samsung GALAXY S5. In secret Samsung a lansat si update-ul Android KitKat 4.4.2 pentru Samsung GALAXY S4 Zoom, care aduce in plus doar o scurtatura pentru accesarea camerei foto din lock-screen.

Emisiunea completa:

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana