Cum a fost Electric Castle 2014

Autor: -

 

In prag de Summer Well 2014, organizatorii au publicat filmul rezumat al celor 4 zile de la Electric Castle:

Am fost la prima editie Electric Castle din 2013 si am ramas surprins cum organizatorii au reusit sa stranga intr-o locatie nestiuta de nimeni, in campie, nu delta, nu tu munte, departe de capitala peste 79000 de participanti, iubitori de muzica electronica. Anul acesta cand BestFest a fost anulat (din cauza sponsorilor, sustin unii) ca o paranteza ma bucur ca urmau sa schimbe locatia de balci, Electric Castle a reusit sa stranga mult mai multi participanti pentru 4 zile, nu 3 zile ca in 2013. die antwoord, Thievery Corporation si Gramatik au fost cap de afis, iar daca anul trecut au existat anumite probleme tehnice, anul acesta festivalul a fost impecabil. Va invit sa vedeti o selectie de clipuri realizata de catre mine la Electric Castle editia 2014.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*