Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week ep 16 – saptamana 16 – 22 august

1 min read

gadget week ep 16 saptamana 16 2

Gadget-week-16Blogul a fost in revizie saptamana aceasta asa ca stirile saptamanii trecute le comentez astazi:

1. De la Digi 24 am aflat ca anual in Romania se vand aproximativ 1,5 milioane de smartphone-uri, iar bugetul mediu alocat pentru un smartphone este intre 800 si 1000 lei. Si Lenovo a vazut aceasta oportunitate si au lansat ieri 5 telefoane middle-entry.  Alte cifre au mai publicat si ZF saptamana trecuta.

2. Sony a lansat Camera foto KW1 special conceputa pentru pozele selfie. Camera are un design unic sub forma unei sticlute de parfum si se comercializeaza deocamdata doar in China la un pret exagerat de mare de 635 euro.

3. Noul iPhone este tot mai aproape, poze cu el apar in fiecare zi pe cate un site. Ultimele articole anunta o functie care ne-ar putea masura glicemia si functia VoLTE prin care se vor putea initia apeluri de tip VoIP prin retelele 4G existente. Daca va fi disponibila functia VoLTE, atunci operatorii ar accelera un pic perioada de implementare a noii tehnologii si probabil vor investii si mai mult in acoperirea 4G.

4.  LG lanseaza 2 telefoane accesibile dar care pastreaza linia lui LG G3: LG L Fino are un procesor Quad-Core de 1,2 GHz, un ecran de 4,5 inch WVGA, 1 GB memorie RAM si 4 GB memorie de stocare, camera foto de 8 MP si o baterie de 1900 mAh. LG L Bello are un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, un ecran de 5 inch FWVGA (854 x 480 px), 1 GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare, camera foto de 8 MP si o baterie de 2540 mAh. Ambele modele ruleaza versiunea Android 4.4.2 KitKat si sunt o alegere buna pentru fanii LG care isi doresc o parte din functiile de pe G3 la un pret accesibil.

5. Samsung GALAXY Note 4  ar urma sa fie lansat impreuna cu o carcasa cu ultrasunete fiind destinata persoanele cu probleme de vedere. Eu imi doresc de la Note 4 doar un cadru metalic si un spate din piele sintetica.

6. Asus lanseaza primul smart-watch la IFA. Ar fi frumos daca ar putea fi folosit si independent cu un SIM in el.

7. Sony continua linia de telefoane cu protectie impotriva apei si a prafului si lanseaza modelul accesibil Sony Xperia M2 Aqua.

8. Samsung organizeaza un concurs de fotografie pe Instagram cu tema Dor de Romania. Folosind #dorderomania si #tedooro participantii sunt rugati sa posteze poze care sa ii cucereasca pe toti romanii plecati in strainatate. Pozele sunt trase automat intr-o aplicatie de Facebook, unde pot fi votate, iar la finalul campaniei primele 300 cele mai votate fotografii vor fi jurizate de Bradut Florescu. Fotografia castigatoare va castiga un Samsung GALAZY K Zoom.

Emisiunea integrala:

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana