Review Samsung GALAXY Tab S

Autor: -

In luna iulie Samsung a prezentat tableta Samsung GALAXY Tab S, a doua tableta de la Samsung cu ecran Super AMOLED. Tableta este disponibila in doua variante de de 8,4 inch si 10,5 inch cu si fara conectivitate 4G.

Pentru o saptamana am testat o tableta Titanium Bronze de 8,4 inch cu Wi-Fi si am ajuns foarte repede la concluzia ca este cea mai buna tableta din 2014.

Tableta are pe spate un plastic cauciucat, foarte placut la atingere si doua butoane in carcasa pentru fixarea husei de protectie.

Displayul este unul de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED, care cuprinde peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducand mai multe variatii de culori. Tableta beneficiaza de un contrast remarcabil, de 100.000:1, oferind imagini mult mai profunde si realiste.

GALAXY Tab S consuma mai putina energie decat ecranele LCD datorita tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumina de fundal. De asemenea, noua tableta beneficiaza si de modul Ultra-Power Saving, introdus prima data pe Samsung GALAXY S5. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil elegant de 6,6mm si o greutate de doar 294g (8,4 inci).

Inovatia introdusa pe aceste tablete este functia Call Forwarding prin SideSync 3.0, utilizatorii putand de acum efectua si raspunde la apeluri primite pe telefonul din seria Samsung GALAXY direct de pe tabletele GALAXY Tab S, oriunde s-ar afla in casa, indiferent de locatia telefonului lor. Sistemul de notificari ofera in lockscreen informatii despre vreme si evenimentele din agenda. Aplicatia Flipboard nu mai este prezenta atunci cand dam slide spre stanga din meniul principal, acum existand scurtaturi spre diferite aplicatii de productivitate.

Camera foto este de 8MP, iar meniul si modurile foto sunte identice cu cele de pe Samsung GALAXY S5.

Cei care vor achizitiona una din cele doua tablete GALAXY Tab S din Romania, vor primi un pachet cu continut variat. Astfel, acestia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO (aplicatia din Romania care contine subtitrari, serialul In deriva, dar care nu este compatibila cu Chromecast), vor beneficia de 10 editii gratuite ale revistei digitale Photographia, precum si de aplicatia educationala Moko si Prietenii. De asemenea, GALAXY Tab S vine cu funcții suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare in conditii de siguranta prin intermediul Fingerprint Scanner, si un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfata dedicata si aplicatii usor de utilizat de catre copii.

Pe langa carcase si cover-uri, Samsung introduce pentru prima data o tastatura bluetooth ultra-slim, proiectata special pentru tabletele GALAXY Tab S, care se poate atasa tabletei, astfel protejandu-i ecranul. Am vazut tastatura, care este foarte subtire si poate fi inchisa peste tableta cand aceasta este folosita ca protectie pentru ecran asemeni unui laptop, fara ca tableta sa se ingreuneaza cu mult.

Tabletele GALAXY Tab S sunt disponibile in Romania la eMAG cu preturi incepand de la 1900 lei.

Vezi Oferta

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*