iMap Bucharest 555 #bucuresti555

Autor: -

Aseara a avut loc cu ocazia aniversarii a 555 de ani de la atestarea orasului Bucuresti un spectacol de proiectii pe casa poporului intitulat iMapp Bucharest 555. Pe fatada Casa Poporului au fost proiectate 5 show-uri a cate 5 minute si 55 de secunde.

Desi fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Selecția echipelor de artiști a fost efectuată în urma unui concurs desfășurat pe site-ul oficial al evenimentului, la care au participat echipe de artiști din întreaga lume. Dintre participanți, au fost selecționate 5 echipe cu un portofoliu deosebit, cărora li s-a oferit posibilitatea de a-și transforma ideile și viziunea în realitate, printr-un show de excepție. După ce vor avea loc toate cele 5 video-mappinguri, unul dintre ele va fi desemnat favoritul publicului, în urma unui vot prin sms, în timp real. – Urban.ro

Primaria s-a laudat ca este primul show de acest gen din Romania, insa in mai 2011, Orange a organizat primul show de video-mapping pe cladirea facultatii de arhitectura de la Universitate.

Eu nu am inteles de ce oamenii prezenti la proiectie filmau cu blitul pornit?

imap

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*