Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Review Samsung GALAXY S5 mini

1 min read

Samsung-GALAXY-S5-mini-capac

In randurile de mai jos voi prezenta un scurt review pentru Samsung GALAXY S5 mini, deoarece diferentele dintre Samsung GALAXY S5 si Samsung GALAXY S5 mini sunt foarte mici, doar cateva functii nefiind disponibile pe modelul mini.

[button url=”https://www.stefanblog.com/2014/04/review-samsung-galaxy-s5.html” target=”e.g. _blank” style=”blue” size=”large”] Citeste review-ul pentru Samsung GALAXY S5 [/button]
Samsung GALAXY S5 mini este mai usor fata de Samsung GALAXY S5 avand doar 120 de grame, fara de 145. Ecranul pe modelul mini este de 4,5 inch fata de 5,1 inch cat este pe Samsung GALAXY S5. Rezolutia de pe modelul mini este de 1280 x 720, densitatea de pixeli fiind de 326 ppi, identica cu de pe iPhone 5S.


Bateria este de 2100 mAh un pic mai mare fata de modelul anterior (GALAXY S4 mini – 1900 mAh).

Pe GALAXY S5 mini este un procesor Quad-Core de 1,4 GHz, iar memoria RAM este de 1,5 GHz.

Senzorul care masoara pulsul si citiorul de amprente sunt prezente si pe modelul mini, conectivitatea USB 3.0 fiind singurul lucru care lipseste la o prima vedere.Samsung GALAXY S5 mini

La capitolul camera foto, Samsung GALAXY S5 mini are o camera frontala mai mare fata de cea de pe GALAXY S5. Pe modelul mini avem o camera de 2,1 MP, iar pe S5 de 2MP. Camera principala de pe modelul mini este doar de 8 MP si nu focalizeaza in 0,3 secunde precum GALAXY S5.

Functii speciale

Telefonul ruleaza versiunea de Android 4.4.2 KitKat, iar interfata bazata pe mozaic cromatic este identica cu cea de pe GALAXY S5 si doar functia Ultra power saving mode este prezenta prezenta si pe modelul mini.

Functiile Multi Window,  Download booster nu sunt disponibile pe Samsung GALAXY S5 mini.

Smartphone-ul Samsung GALAXY S5 mini il recomand oricui isi doreste un telefon performant, de dimensiuni mici si rezistent la apa si praf. L-as recomanda ca o alternativa pentru iPhone, avand aceleasi dimensiuni si cateva avantaje sesizabile la un pret mult mai mic.

Samsung GALAXY S5 mini il puteti comanda de pe Mobiletrend.ro la pretul de 1.850 lei.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

8 Replies to “Review Samsung GALAXY S5 mini”

 1. La samsung galaxy s5 G800 se găsește kit încărcător wireless! Vă mulțumesc!

 2. Am cumpărat un Samsung Galaxy s5 mini de câteva zile. Totul a fost în regulă în aparență doar că de câteva ori mi s-a oprit complet peste noapte (când nu-l folosesc). Nu reușesc să-l repornesc decât dacă scot și repun bateria. Oare care-i problema?

  1. Cel mai probabil ai o problema de soft datorata unor aplicatii pe care le-ai instalat ulterior. Incearca sa resetezi soft-ul telefonului dupa care sa actualizezi soft-ul la ultima versiune.

  2. am aceeasi problema. se blocheaza si tre sai scot bateria. rahat de telefon. am avut un s4 mini si a fot f ok. asta e varza

 3. Sunt foarte ne mulțumit de aparat după aproape un an de la cumpărare se blochează se mișcă extrem de greu înainte am folosit x cover 1 și acum când le compar inafara de spațiul de stocare și display mai bun nu văd nici o diferență se blochează și doar dacă scot bateria mai pot sa îl deblochez am încercat și cu și fără power clean același rezultat. Un telefon foarte slab la pret supraevaluat. Și camera lasă de dorit așteptăm ceva mai mult de cât de la x cover. Dar se pare ca nu se ridica la nivelul la care este prezentat.

 4. Se tin apasate toate trei tastele deodata (nu stiu daca volum up sau down, ca am facut-o prin incercari, ca romanu…) dupa care-ti apare un mesaj warning, apesi tasta volume down, si se restarteaza. Asta am facut-o dupa 2-3 ani in care i-am scos bateria (periclitandu-i etanseitatea, si negasind nimic pe net – in limba romana… fara a ma implica prea mult timp)
  Alta data, parca a pornit cuplandu-l la incarcator…
  Succes.

Comments are closed.