Telefoane si tablete de la brandul polonez Kruger&Matz

Autor: -

Polonezii de la Kruger & Matz sunt prezenti de ceva vreme pe piata din Romania, comercializand telefoane, tablete, dar si sisteme audio pentru casa si masina inca de anul trecut prin magazinele Selgros.

Noul brand si-a facut lansarea oficiala in Romania pe 7 octombrie, ocazie cu care se va extinde pe piata romaneasca – produsele Kruger & Matz urmand sa fie disponibile si in lantul de magazine Cora. Produsele concureaza direct cu cele ale producatorilor locali Allview, Utok sau Vonino insa au si cateva modele care mi-au atras atentia.

In cadrul evenimentului de lansare al brandului in Romania, What’s Up impreuna cu Marius Moga si Horia Moculescu au lansat un videoclip in care s-au folosit si cadre filmate cu aceste telefoane. Pe langa modelele care se comercializau deja in Romania, la eveniment au fost lansate un telefon mobil si o tableta noua (EDGE1081).

Kruger&Kratz-LIVE 2 LTE
Kruger & Matz Live 2 LTE,  este un telefon accesibil, compatibil cu retelele 4G. avand un display de 5 inch HD, procesor Snapdragon 400 si o camera foto de 13 megapixeli (destul de slaba – puteti observa comparatie in pozele de mai jos), Android 4.4.2 – pretul de comercializare fiind de 850 lei, fara abonament. Spatele este mat, la atingere lasand impresia de suprafata asemanatoare cu pielea sintetica. Abia astept sa testez acest model, deoarece din specificatii reiese ca este primul dual-SIM care ofera si conectivitate 4G. Sunt curios daca ambele SIM-uri se vor putea conecta la 4G sau doar unul din ele.

Ce m-a impresionat foarte mult a fost modelul Drive 2, un Android cu ecran de 4,5 inch, procesor Quad-Core la 1,2 GHz, 1 GB RAM si versiunea 4,3 Jelly Bean. Pretul telefonului de 450 lei este imbatabil, deoarece in pachet telefonul vine cu o baterie normala de 2000 mAh, dar si cu o baterie cu capacitate extinsa de 4000 mAh impreuna cu un capac dedicat. Daca stam sa ne gandim, doar bateria ar ajunge la 100 lei cumparata separat, deci este o oferta buna si ai garantia ca telefonul va ramane deschis foarte mult timp.

Trebuie avut in vedere ca aceste telefoane ofera functii optime si specificatii avantajoase la un pret accesibil. Comparativ cu alte branduri mari unde jumatate din pret este pentru a ,,plati” numele si reputatia, Kruger & Matz ofera telefoane si tablete ieftine ca pret, dar cu specificatii avantajoase pentru bugetul in care se incadreaza.

drive-2

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Telefoane si tablete de la brandul polonez Kruger&Matz

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*