Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Black Friday pe 28 octombrie in telecom

1 min read

mobile trend

Si in aceasta saptamana unele magazine au deci sa organizeze Black Friday. Spre exemplu maine veti gasi reduceri in magazinul LIDL, la BGS (firma de securitate), KFC sau Pizza Hut.

In acest articol o sa va mai prezint ofertele telecom care vor fi maine pe 28 noiembrie.

De la magzinul online Mobiletrend am aflat cateva reduceri care vor fi disponibile pe site dupa ora 12 la smartphone-uri, tablete si accesorii.
Va semnalez aici cele mai bune oferte:

Telefoane

 Tablete:

  • iPad Air  2 – 4G 16 GB – 2600 lei.
  • iPad Air 2 – Wi-Fi 16 GB – 2100 lei.
  • iPad 4 – 4G 64 GB – 1500 lei.
  • iPad 4 – Wi-Fi 64 GB -1200 lei.

Accesorii:

  • Baterii externe de 6000 mAh la 100 lei.
  • Boxe portabile la 140 lei.

Utok organizeaza in perioada 28 – 30 noiembrie 2014 campania American Black Friday prin care ofera reduceri de pana la 40% la smartphone-uri, tablete si accesorii! Detalii gasiti pe site-ul Utok.

Orange au avut o saptamana de reduceri insa vinerea trecuta s-au terminat stocurile cu accesorii la preturi avantajoase. In continuare mai este disponibila bratara Jawbone care este redusa la 99 euro pe care o puteti comanda de aici. Vedeti mai jos un review al bratarii:

Vodafone are in continuare o oferta la Cartela Vodafone speciala pentru Black Friday insa eu va recomand o alta oferta si mai buna care nu este disponibila pe site.

vodafone-black

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read