Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Uber s-a lansat in Bucuresti

1 min read

uber

Folositi codul ubertrafictube in aplicatia Uber disponibila pe iOS, Android si Windows Phone pentru a primi o calatorie in valoare de 40 lei gratuit.

Cititi mai jos comunicatul primit pe mail:

Începând de astăzi, mașinile uberX așteaptă să te ducă unde ai nevoie.

Ne mândrim cu calitatea serviciului și cu ușurința de a folosi Uber oricând și oriunde ai nevoie să mergi. Bucureștiul se poate bucura acum de un serviciu la standarde internaționale.

Ce este uberX?

uberX este platforma P2P (peer-to-peer) a Uber care permite utilizarea în comun a unei mașini – ceea ce numim ridesharing. Aplicația Uber conectează pasagerii cu șoferii de pe platformă care doresc să împartă costurile călătoriei.
Pentru o perioadă limitată, uberX București are prețuri promoționale pentru aceleași servicii de calitate cu care s-au obișnuit clienții Uber din toată lumea.

Prețurile uberX sunt cât se poate de transparente. Poți găsi toate informațille pe pagina orașului, intrând pe uber.com/cities.
Tarif de bază: 1.39 RON
Tarif pe minut: 0.23 RON
Tarif pe kilometru: 1.39 RON
Tariful minim este de 6 RON, iar taxa de anulare este tot de 6 RON. Când mergi cu Uber, nu este nevoie să lași bacșiș.

Iată câteva exemple de tarife:

Aeroportul Henri Coandă – Piața Universității: 40 RON
Centru Vechi – Drumul Taberei: 18 RON
Calea Floreasca – Gara de Nord: 11 RON

Cum comanzi un uberX în București?

Deschizi aplicația Uber, alegi locul de pornire și apeși pe butonul de comandă uberX. Cel mai apropiat șofer va fi trimis la tine în câteva minute. Poți să urmărești cum vine spre tine în timp real și vei primi o notificare când șoferul a ajuns. După ce te-ai urcat în mașină, nu mai trebuie să faci nimic. Bucură-te de călătorie și vei primi pe e-mail sumarul cursei după încheierea acesteia.

Cine sunt șoferii?

Șoferii uberX sunt parteneri Uber care funcționează ca șoferi privați. Am intervievat personal fiecare șofer și fiecare a trecut prin verificări riguroase. Conduc propriile mașini, nu au antecedente juridice și au trecut printr-un proces de verificare al antecedentelor rutiere. Siguranța ta este prioritatea numărul unu pentru noi.

Vrei să fii șofer uberX? Apasă aici.

Soferii care doresc sa se inscrie trebuie sa urce cate documente importante pe platforma Uber, printre care si cazierul judiciar. Deci nu vom merge chiar cu orice nebun in masina.

documente_uber

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.