Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

PR Forum editia din 2015

1 min read

PR Forum2

De 9 ani, PR Forum isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi tendinte din industria comunicarii, sa ofere concepte inovatoare si solutii practice prin studii de caz de referinta si sa analizeze cele mai bune campanii de comunicare la nivel national si international.

Evensys pregateste si in acest an un eveniment de doua zile care reuneste unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, de la directori de comunicare din companii de top de pe piata locala la manageri ai celor mai renumite agentii de relatii publice din Romania.

Prima zi (26 martie 2015) va include doua conferinte si trei seminarii. In cadrul conferintelor vor fi analizate tendintele, oportunitatile si amenintarile previzionate pentru anul 2015 in industria comunicarii. Pentru seminarii au fost alese subiecte de actualitate, tratate de oameni specializati, care vor oferi nu doar idei noi, ci si solutii concrete. Vor fi  discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

Printre vorbitorii din prima zi vor fi:
Veronica Dogaru – Corporate Communication Manager Orange Romania
Crenguta Rosu – Managing Partner DC Communication
Sorana Savu – Senior Partner Premium Communicaton
Ioana Manoiu – Managing Partner GMP PR
Hortensia Nastase – Vicepresedinte LOWE Group
Alexandru Paius – Senios Partner IMAGE PR
Monica Jitariuc – Managing Director MSL Group The Practice

A doua zi (27 martie 2015) va cuprinde 4 workshop-uri reunite sub conceptul PR Academy.

MSL Group The Practice va provoca audienta la primul maraton de PR: 42 dintre cele mai spinoase intrebari care ii framanta pe oamenii de comunicare din companii vor avea, la finalul workshop-ului, un raspuns.

Golin Romania va duce relatiile publice in zona digitalului si va prezenta strategii care urca un brand in topul preferintelor consumatorilor pe fiecare canal de social media in parte. Image PR va lansa batalia conceptelor in campaniile de PR si va nominaliza castigatorii.

Evensys va pune in scena un workshop inedit in care canalele digitale vor fi combinate cu activari offline out-of-the-box si in care participantii vor invata cum sa foloseasca noi instrumente eficiente.

Una dintre noutatile de anul acesta este ca, in paralel cu cele trei seminarii, Evensys organizeaza, in parteneriat cu Orange, si primul seminar adresat viitorilor profesionisti: Young PR Seminar. Astfel, studentii pasionati de comunicare si relatii publice vor avea ocazia sa stea fata in fata cu specialistii, sa descopere partea practica a activitatii de comunicare in companii si agentii si sa adreseze orice intrebare careia nu i-au gasit raspuns in facultate.

PR Forum

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.