Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Jocul Angry Birds in marime naturala la Bucuresti

44 sec read

IMG 3841

Angry-Birds-offlineCreat de compania finlandeza Rovio, Angry Birds, cel mai descarcat joc din lume pe smartphone-uri (2 miliarde de download-uri), va ateriza in marime naturala pentru prima data in Romania in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti in perioada 22 mai-10 iunie 2015.

In intervalul orar 12-20 fanii Angry Birds sunt asteptati pe terenul de lupta 3D, in marime naturala, amenajat la parterul centrului comercial, in zona Sun Atrium.Jocul in marime naturala imita decorul jocului video si respecta scenariul devenit deja legenda printre iubitorii de video gaming de toate varstele: cu ajutorul unei prastii, participantii trebuie sa arunce pasarile spre structura formata din blocuri, intre care se ascund porcusorii verzi. Scopul este de a darama structura, doborandu-i astfel pe porcusorii care, cu sange rece si fara pic de remuscare, au furat ouale pasarilor.

Fiecare participant are dreptul la 4 incercari de a dobori blocurile si toti cei 4 porcusori, iar loviturile reusite vor fi premiate cu minunatii felurite, marca Angry Birds.

In lupta 3D impotriva porcusorilor pot participa atat copiii cat si adultii in cautare de voie buna si distractie.

Castigatorii care vor reusi sa castige bataliile impotriva hotilor verzi vor fi rasplatiti cu premii Angry Birds.

Bineinteles, pentru cei care prefera jocul online, vor putea juca Angry Birds pe tablete, intr-o zona special amenajata.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.