Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Oferta de nota 10 prin care Orange sustine olimpicii + concurs

1 min read

orange star

Orange este un brand premium si ma bucur ca au ales sa promoveze performanta printr-un proiect de CSR care sustine olimpicii Romaniei.

Campania se numeste Oferta de nota 10, iar prin aceasta initiativa, Orange sustine olimpicii de clasa a IX-a la matematica cu ajutorul donatiilor stranse prin activarea ofertelelor de nota 10 de catre clientii companiei: optiunea Star 6 sau Star 8.

Fiecare elev castigator la Olimpiada de matematica, faza judeteana, va primi la finalul campaniei o suma egala de bani din fondul de contributii strans, iar momentan sunt implicati 40 de olimpici, cate unul din toate judetele tarii, exceptie facand Bucuresti, unde sunt 2 elevi.

Pana in acest moment s-au strans 86.000 euro, iar pana la finalul lunii iunie puteti contribui si voi. Ganditi-va ca in acest moment un elev va primi din partea Orange peste 2000 euro. In plus, pe site-ul ofertei, exista o harta interactiva in care ii puteti cunoaste pe elevii olimpici – sunt cateva informatii succinte despre ei si pasiunea lor pentru matematica.

Oferta de nota 10

Clientii au la dispozitie doua optiuni Star in oferta Orange PrePay care ofera nelimitat minute si SMS-uri in retea, minutes si SMS-uri nationale si internet la viteze 4G:

Optiunea Star 6

-nelimitat minute/SMS in retea
-1000 minute/SMS nationale/MB
-200 minute/SMS nationale si internationle
-trafic gratuit in aplicatia Libon
Cost lunar 6 euro.

Optiunea Star 8

nelimitat minute/SMS in retea 
-2500 minute/SMS nationale/MB
-300 minute/SMS nationale si internationle
-trafic gratuit in aplicatia Libon
Cost lunar 8 euro.

Optiunea Star 8 este cea mai buna oferta de pe piata la acest tarif, in comparatie cu variantele propuse de ceilalti operatori (de exemplu, Vodafone ofera 2300 de minute/SMS/MB + 200 minute nationale).

Daca ai nevoie doar de internet, din configuratorul Orange iti poti alege cea mai avantajoasa oferta de date disponibila pe piata (2500 MB trafic de date, 500 minute in retea, SMS nelimitat in retea pentru 6,23 euro).

2500MB-Orange-PrepayConcurs – premiu un dual-SIM Samsung

Imi place foarte mult initiativa Orange prin care sustine olimpicii din licee si pentru ca am participat si eu la randul meu la olimpiade in generala, am decis sa ofer, din partea mea, ca premiu un telefon dual-SIM Samsung Chat 322 cu tastatura QWERTY si un kit de nota 10 de la Orange, unui elev istet. Asadar, felicit initiativa Orange si imi doresc sa rasplatesc #performanta!

Pentru a castiga, trebuie sa raspunzi la o serie de probleme: doua probleme pe care mi le-a dat Orange si o problema pe care o propun eu.

Primul elev (cel mult clasa a IX-a) care rezolva probleme corect si imi da comment cu rezolvarile corecte castiga telefonul.

Problema 1: Compune un exemplu de operatie cu numere intregi, in care sa folosesti de cinci ori cifra 5, iar rezultatul sa fie 100. Foloseste doar operatiile de adunare, scadere, inmultire si impartire.

Problema 2: Foloseste cifra 8 fix de 8 ori intr-o operatie cu numere intregi, ca sa ajungi la rezultatul 1000. Foloseste doar operatiile de adunare, scadere, inmultire si impartire.

Problema 3: Un melc incearca sa ajunga in varful unui copac. Ziua urca 3 m, iar seara aluneca inapoi 2 m. Copacul are 20 m, in cate zile va ajunge melcul in varful copacului?

Multa bafta pentru inscrierea in concurs!

Va amintesc faptul ca ii puteti sustine si voi pe olimpicii de clasa a IX-a la matematica, incarcand o cartela Orange PrePay cu una din optiunile Star (de 6 sau 8 euro) doar pana la sfarsitul lunii iunie.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Replies to “Oferta de nota 10 prin care Orange sustine olimpicii + concurs”

  1. Răspunsuri:
    1. 5*5*5-5*5=100
    2. 888+88+8+8+8=1000
    3. 17 zile (în a 17-a zi ajunge în vârf)

Comments are closed.