Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Magazinul QuickMobile se extinde la nivel international si externalizeaza operatiunile de service

2 min read

1073278 665349666825748 1862197785 o

Retailer-ul QuickMobile isi extinde operatiounile pe plan international lansand magazinul online QuickMobileShop.com, care va livra in toate cele 28 state din cadrul Uniunii Europene.
In noul magazininternational vor fi disponibile permanent peste 5.000 de produse premium, grupate in categorii precum telefoane, tablete, gadget-uri si accesorii mobile. Preturile sunt exprimate in euro, contin TVA si taxe, iar transportul comenzilor va fi asigurat prin intermediul curierilor internationali UPS, DHL si TNT, fiind disponibile doua optiuni de livrare: standard (cu timp de livrare in 2-5 zile lucratoare), care nu implica alte costuri daca valoarea comenzii depaseste 100 lei, si express (cu timp de livrare în 1-2 zile lucratoare), contra cost. In Romania produsele sunt livrate prin Fan Courier. Magazinul intentioneaza sa isi extinda operatiune international de mai mult timp, insa acest moment este potrivit deoarece in tarile europene TVA-ul este aproximativ 20%, iar din ianuarie 2016 in Romania acesta va fi redus de la 24% la 20%.

Externalizarea operațiunilor de service și lansarea platformei Service-Return.com

Au existat destule exemple cu clienti care au avut probleme cu service-ul asigurat de catre QuickMobile, iar cu ocazia lansarii magazinului international s-au externalizat si operatiunile de service catre service-uri autorizate de catre marii producatori internationali precum Apple, Samsung, Asus, HTC, Sony, Lenovo si Huawei, iar pentru preluarea produselor si trimiterea acestora catre service a fost lansata platforma internationala Service-Return.com. Noua platforma le ofera clientilor transportul gratuit tur-retur al produselor trimise in service, de la orice adresa din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene (chiar daca sunteti la un hotel intr-o alta tara, un curier va va ridica produsul defectat), si urmarirea gratuita a statusului solicitarii în orice moment, 24/7, fara sa se depaseasca termenul de reparatie de maxim 14 zile calendaristice prevazut in lege. In plus, pe platforma sunt disponibile si servicii premium, contra cost, prin care utilizatorii pot solicita prioritate la preluarea produselor in service-urile autorizate si garantarea unui termen de solutionare de maxim 5 zile lucratoare.

Incercand sa aflu mai multe detalii de la Tudor Tiboc, unul din actionarii QuickMobile, acesta mi-a spus ca spre exemplu pentru produsele Samsung au fost incheiate contracte cu service-uri oficiale Samsung mai putin cu cel mai mare service Samsung – ESD Romania. Cei care isi vor achizitiona un produs Apple la fel nu vor beneficia de garantia internationala, care este oferita de service-uri precum Noumax, iStyle, Orange, cei de la QuickMobile preferand sa plateasca contravaloarea reparatiilor catre service-urile cu care a incheiat contracte.
Nu am apelat la un service QuickMobile pana acum, dar daca s-au extins si international, nu vad de ce nu ar fi imbunatatit pana la urma acest serviciu care poate influnta ulterior decizia clientului de a mai achizitiona viitoare produse de la acest retailer. Plus ca in cazul in care nu stiti QuickMobile aduce unele smartphone-uri mult mai repede in tara pentru operatorii mobili cat si pentru magazinul eMAG, iar de curand tot acestia au livrat catre Orange Romania o comanda record de baterii externe – bateriile Power Up care se ofera gratuit celor care achizitioneaza un smartphone 4G si care ulterior pot fi inlocuite cu altele incarcate in orice magazin Orange.

Pe langa smartphone-uri si tablete de pe magazinul QuickMobile puteti achizitiona de acum si cele mai bune drone de pe piata – DJI PHANTOM 3, noul Chromecast, becuri LED cu difuzor de la SENGLED, sau jucariile SPHERO, inclusiv BB-8 ROBOT STAR WARS. De asemenea Samsung GALAXY Note 5 il puteti achizitiona in continuare de pe site-ul QuickMobile, nefiind adus inca pe cale oficiala in Romania.

Dronele astea nici să mănânci nu te mai lasă #djiphantom #quickmobile

Posted by Victoria Giorgiana on Sunday, October 11, 2015

La final, daca te-am convins sa iti cumperi un produs din sectiune gadget-uri, poti folosi acest cod – 9727054704 , pentru a beneficia de o reducere de 10% pana la sfarsitul lunii octombrie.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
2 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
2 min read

2 Replies to “Magazinul QuickMobile se extinde la nivel international si externalizeaza operatiunile de service”

    1. Serbane, chiar cred ca interesul lor este sa ofere service clientilor, ce este gresit in faptul ca am comunicat ca se externalizeaza service-ul si ca ti se ridica telefonul de acasa si ti se aduce inapoi in 14 zile.

Comments are closed.