Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 7–13 februarie 2016 – ep 92

1 min read

gadget week saptamana 7 13 ianua

Editie speciala de Valentines Day pe care o public din aeroport. Astazi voi incerca sa fac live blogging de la lansarile LG G5 si Samsung Galaxy S7. Maine la Victoria pe canalul ei de YouTube veti avea si hands-on-uri, iar eu voi incerca astazi sa fac un live stream pe Periscope (@rostefan).

1. Laptopul HP Chromebook a fost lansat de Google HP si Orange in Romania.

Acesta este disponibil la pretul de 300 euro fara abonament de pe site-ul Orange si impreuna cu un abonamentul Orange Net 24 la 99 euro. Daca optati pentru varianta cu abonament veti primi 16 GB pe luna trafic de date timp de 2 ani de zile. Il voi primi in teste spuneti-mi ce ati vrea sa stiti despre el.

2. Vodafone a oferit internet gratuit nelimitat in week-end-ul 13-14 februarie pentru toti clientii.
In plus daca doriti sa va achizitionati un smartwatch Samsung Gear 2 sau Vector Watch in acest week-end aveti reducere 30% in magazinul online al operatorului. Veti putea aplica si o alta reducere folosind creditul-telefon acumulat. Sititi voi oferta aceea controversata. Detalii gasiti aici.

3. Fiind luna indragostitilor si Orange a pregatit ceva clientilor sai. Acestia au lansat aplicatia My Heartbeats disponibila pe device-urile cu sistem de operare Android, prin care puteti sa verificati numarul batailor inimii si sa il trimiteti sub forma de mesaj audio persoanei dragi. In plus veti primi amandoi un trafic de date egal cu numarul batailor de minut inmultit cu 10. Astfel pentru un puls de 100 de batai pe minut veti primi 1 GB trafic de date. Puteti transmite pana la 3 persoane sunetul inimii voastre pana la 15 martie.

4. Atentie utilizatori de iPhone si iPad. A fost descoperit un bug care va poate strica de tot telefonul. Daca aveti un telefon iPhone 5S sau mai nou si setati data de 1 ianuarie 1970 in setarile telefonului, telefonul se va bloca si nu il veti mai putea scapa de logo-ul Apple decat daca veti duce telefonul in service. 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.