Vodafone: Reduceri de 30% la smartwatch-uri Samsung, Huawei si Vector

Autor: -

Vodafone-reduceri-smartwatch

Vodafone a avut o promotie in week-end-ul Valentine’s Day prin care ofereau reduceri de 20-30% la cateva modele smartwatch.
In perioada 20-24 februarie Vodafone aplica aceleasi reduri de 30% pentru smartwatch-urile Huawei, Vector si Samsung Gear 2 si reducere de 20% pentru bratarile Huawei band.

Citeste review-ul pentru Vector Watch

Sectiunea Wearables cu aceste oferte poate fi accesata aici.


 

Va recomand aceasta oferta deoarece este o ocazie foarta buna cand va puteti folosi creditul-telefon acumulat pe cartele prepay. Eu saptamana trecuta mi-am achizitionat un smartwatch Samsung Gear S2 Classic la un pret foarte accesibil de 500 lei dupa cum puteti vedea in poza de mai jos.

gear-s2-vodafone

Pentru a transforma creditul-telefon intr-un voucher pe care sa il folositi pe site-ul Vodafone pentru a obtine o reduce de cativa euro, trebuie sa transmiteti un SMS gratuit la numarul 2777 de pe cartela Vodafone cu textul „cupon reducere”. In urmatoarele doua ore vi se va genera un voucher pe care il veti primi prin SMS si pe care il veti putea aplica pe magazinul Vodafone la finalizarea comenzii. Atentie in cazul in care doriti sa folositi un voucher generat din aceasta promotie vi se va livra comanda in 14 zile lucratoare, deoarece Vodafone trebuie sa verifice daca acel credit-telefon a fost acumulat fara fraude.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Vodafone: Reduceri de 30% la smartwatch-uri Samsung, Huawei si Vector

  1. andyground

    Salutare si felicitari pentru achizitie.
    Poti sa-mi spui te rog daca mai este valabila promotia cu discount-ul acela si se poate aplica si pentu Huawei Watch si cate credite ai avut?
    Mersi,
    Andrei M.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*