Lansarea Samsung Galaxy S8/S8+ in Romania

Autor: -

Samsung Galaxy S8 si S8+ au fost prezentate pe 30 martie, iar in magazine va fi disponibil incepand cu 28 aprilie. Noile modele sunt ambele edge, adica au ecranul curbat, Galaxy S8 are un ecran de 5,8 inch, iar Galaxy S8+ are un ecran de 6,2 inch.

Singurele diferente dintre cele doua modele sunt dimensiunea ecranului si capacitatea bateriei (3000 mAh modelul normal, 3500 mAh modelul +). Toate specificatiile pot fi consultate aici.

Pret Samsung Galaxy S8

Spre deosebire de Samsung Galaxy S7/Note 7 cand s-au oferit si ochelarii Gear VR pentru cei care au facut pre-comenzi, la aceasta lansare Samsung nu ofera niciun cadou celor care cumpara noile modele, singurul beneficiu pentru acestia fiind livrarea ce se va face incepand cu 19 aprilie.

Noile modele vor fi disponibile in Romania in variantele de culori Midnight Black si Orchid Grey doar in varianta cu 64 GB memorie interna.

Preturile la Orange sunt urmatoarele:

Samsung Galaxy S8 cu abonamentul Orange Me 42 are un pret de 350 euro si 749 euro fara abonament.
Samsung Galaxy S8+ cu abonamentul Orange Me 42 are un pret de 449 euro si 835 euro fara abonament.

O mica observatie daca veti cumpara unul din aceste modele de la operatorul Orange veti beneficia si de serviciile Apel 4G si Apel prin Wi-Fi, servicii ce nu se regasesc la ceilalti operatori.

Zilele acestea am primit in teste un Samsung Galaxy S8+ prin programul Orange Smartphone Testers, iar zilele urmatoare voi reveni cu alte doua articole despre experienta mea cu cel mai performant telefon cu sistemul de operare Android de pe piata.

Pana la urmatorul articol vreau sa va spun cateva lucruri despre noile telefoane:

 • imi place ca acea curbura a ecranului edge nu mai este la fel de abrupta ca la modelele anterioare
 • nu inteleg de ce Samsung inca nu a deschis SDK-ul pentru meniul edge pentru ca dezvoltatorii sa creeze scurtaturi simple, spre exemplu sa apas pe o iconita si sa postez rapid pe Facebook un status.
 • imi place force touch-ul de pe butonul de home screen
 • imi place noul mod cum pot accesa meniul principal printr-un singur swipe de sus in jos sau de jos in sus fara a fi nevoie sa duc degetul in partea de jos a ecranului
 • nu imi place ca rama telefonului acum este lucioasa si nu mai este mata
 • imi place faptul ca pot seta rezolutia ecranului si sa aleg intre HD+ (1480x720px), FHD+ (2220x1080px) si WQHD+ (2960x1440px). Telefonul vine setat pe rezolutia FHD+
 • asistentul Bixby mi se pare inutil, la fel si butonul fizic dedicat pe lateralul telefonului
 • imi place ca acum camera foto poate fi activata prin dubla apasare a butonului power
 • imi place noul meniu al camerei foto si faptul ca pot face zoom mult mai usor
 • nu imi plac efectele stil Snapchat
 • imi place ca a fost lasat jack-ul audio
 • nu imi plac castile AKG care vin in pachet pentru ca nu imi plac castile de tip dopuri
 • imi place ca au pastrat cateva functii de pe Note 7 precum crearea de GIF-uri si scannerul iris.
 • imi place dock-ul Samsung Dex, este de fapt singurul motiv pentru care as cumpara acest telefon, dar nu imi place ca trebuie sa cumpar licenta Office, ar trebui sa cumpar varianta speciala Microsoft din SUA.
 • nu imi place portul USB Type-C, dar in pachet primesti si un adaptor pentru vechiul port USB
 • noua camera 360 o voi cumpara cum apare pe piata

La sfarsit va las cu un unboxing pe repede inainte.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

17 Comentarii to Lansarea Samsung Galaxy S8/S8+ in Romania

 1. Dascalescu Eugen

  Uau super prezentarea, am vazut ceva live-uri de la Parlament, sper ca noul procesor sa ofere autonomie de cel putin o zi pentru S8 normal.

 2. Marcu Sânziana

  Nu stiu ce fac cei de la Orange, dar au cel mai mic pret la telefoanele Samsung intotdeauna, cumpara cu miile oare?

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*