Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Concurs pentru fanii GoT

40 sec read

got white walkers king 2

Sezonul 7 din Game of Thrones a ajuns la final, iar pentru un fan care isi doreste sa faca un binging in acest weekend ii ofer un voucher de 3 luni de HBO GO impreuna cu un tricou special din partea Samsung Romania.

In ultimul sezon nu am avut parte de multe batalii spectaculoase si am pierdut doar un pesonaj si avem parte doar de un mic incest.

Concurs

Sa nu o mai lungesc vreau sa imi spuneti un fun fact despre GoT, iar cel mai interesant va castiga abonamentul sa se uite la ultimul sezon din Ray Donovan, Tabu si Silicon Valley.

In cazul in care nu castigati si doriti sa aveti acces oricand la productiile HBO de pe telefon, tableta sau PC, o puteti face foarte simplu si destul de accesibil daca folositi serviciile unuia din operatorii: Vodafone, RCS-RDS sau Telekom.

Mai jos aveti un exemplu cu ce vreau de la voi:

Si in cazul in care ati vazut si ultimul episod mai jos am pus si making-off-ul:

Castigatorul il anunt joi, pe seara.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Concurs pentru fanii GoT”

  1. Gata domnule. Ma bag. Fun fact: eu meref fac spoilere false, ca moare x ca revine y. Uneori chiar daca nu am vazut episodul cu pricina. Mereu le zic ca moare piticul de ex.

Comments are closed.