Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Exclusiv: Functii noi ce vor fi implementate in Revolut

1 min read

revolut platinum

De cateva saptamani a fost lansat oficial serviciul Revolut prin care iti poti crea un cont bancar in Marea Britanie, direct de pe telefon, in cateva minute, fara o dovada a resedintei in UK sau de verificare a creditului. Mai jos ma voi referi la noutatile pe care le va introduce Revolut in urmatoarea perioada, iar mai multe detalii despre acest serviciu gasiti in acest articol.

  • In curand, cardurile Revolut vor putea fi acceptate in Google Pay (nu vor putea fi folosite pentru Apple Pay – comisioanele catre Apple fiind foarte mari)
  • In aproximativ doua luni, utilizatorii Revolut vor putea deschide conturi IBAN in Romania. Conturile existente ce se creeaza in acest moment in Marea Britanie vor putea fi folosite in paralel cu cele create in Romania.
  • In scurt timp se va lansa un nou abonament Platinum, ce va include un card metalic negru Mastercard, asemanator celui de mai jos. Beneficiile utilizatorilor Premium sunt asistenta in timp real si un program de concierge, prin care un angajat Revolut iti va raspunde la orice intrebare cu privire la magazine, restaurante etc. Nu a fost anuntat pretul abonamentului sau data de lansare si nici daca programul de concierge va fi disponibil si in Romania .

revolut platinum 1024x699 4571880

  • In lunile urmatoare, utilizatorii Revolut vor putea cumpara si tranzactiona actiuni la bursele din UK si USA. Practic, oricine va putea achizitiona actiuni la Amazon, Apple, Netflix direct din aplicatie.
  • Revolut a lansat un program beta prin care puteti testa primii viitoarele functii ce vor fi lansate in aplicatia Revolut. Aici gasiti formularul de inscriere in programul beta.

Ofer gratuit 5 carduri pentru cei din Bucuresti care isi doresc urgent un card Visa nepersonalizat ce poate fi asociat ulterior unui cont free Revolut.
Primul venit, primul servit.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Replies to “Exclusiv: Functii noi ce vor fi implementate in Revolut”

  1. Salutare, a mai ramas vre-un card ratacit?

    Multumesc,
    Zi buna!

  2. Salut,

    Stiu ca articolul este vehic, insa las si eu comentariul asta, poate intereseaza pe cineva.
    De putin timp Revolut a implementat si posibilitatea de a tranzactiona. Nu stiu foarte bine cum functioneaza insa pare destul de atractiv. Tu ce parere ai ?

Comments are closed.