Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Reclamele pe Shazam nu sunt eficiente

38 sec read

Shazam ad

Reclamele afisate in Shazam sunt eficiente doar daca sunt un anunt scurt si usor de retinut sau un link de descarcare.

Altfel sunt complet inutile dupa cum putetei vedea in aceasta inregistrare. Intri in Spotify repede sa prinzi melodia de pe radio din club, dupa care vezi o reclama care culmea, reuseste sa iti capteze atentia si nu o poti salva pentru mai tarziu. Pe iPhone nu poti deschide reclama in browser, nu poti da share pe Facebook, Messenger, WhatsApp, nu poti salva in Pocket, Notes linkul, nimic.

In cazul acesta nu cred ca voi cauta pe laptop ce se intampla cu brandul Ballantines.

In rest o idee pentru LIDL sau Coca-Cola, oferiti un numar de bilete la Electric Castle celor care dau doar un click pe reclama. Dar folositi un banner cat mai greu de accesat. Cei care acceseaza reclama primesc un cod unic caruia castigatorii trebuie sa ii faca o captura de ecran. Evident pot face activarea doar pentru posesorii de iPhone. Rezultatele vor fi interesante.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Reclamele pe Shazam nu sunt eficiente”

  1. Da, sunt inutile. Nu stiu cat de multi utilizatori activi are, personal vorbind il utilizez doar pentru a descoperi o melodie si atunci cand te intampina reclama in loc de ce ai nevoie, e si mai enervant.

Comments are closed.