Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Primele pachete convergente Vodafone – UPC

2 min read

upc vodafone

Vodafone Romania si UPC Romania au finalizat procesul de achizitie, dupa aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de catre Vodafone Grup a operatiunilor Liberty Global in Romania, Germania, Cehia si Ungaria, intr-o tranzactie de 18,4 miliarde de euro.
La o luna de la finalizarea achizitiei, Vodafone Romania si UPC lanseaza noi oferte convergente ce se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Pentru a celebra acest moment impreuna cu clientii, Vodafone Romania ofera tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone si UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate si mii de ore de filme si seriale, disponibile oricand in aplicatia Vodafone TV, precum si acces la cele mai interesante competitii sportive, prin serviciile de televiziune digitala UPC. Voi detalia bonusurile mai jos.

Bonus pentru clientii persoane fizice

Oferte convergente Vodafone – UPC

Abonatii Vodafone pot cumpara pachetul Connect 500 + Play Maxim care ofera internet fix si TV si au o reducere speciala de pana la 115€:

 • 63€ reducere la acest abonament in primele 12 luni (perioada contractuala 24), iar pretul pachetului va fi de 49 RON/luna (de la 75 RON/luna). Incepand cu luna 13, pretul pachetului va reveni la cel de 75 RON/luna.
 • 52€ reducere in puncte de loialitate (5200) in contul abonamentului tau Vodafone actual, pe care le poti folosi ca reducere pentru un nou smartphone, la reinnoirea contractului.

Abonatii UPC pot achizitiona un smartphone nou, cu abonament Vodafone si primesc 100€ extra-reducere.

 • 2€ reducere la abonamentele Vodafone in fiecare luna pe toata perioada contractului.
 • 52€ reducere pentru achizitionarea unui smartphone.

Clientii business pot accesa o suita completa de servicii menite sa sustina digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai buna experienta Wi-Fi si acoperire extinsa in cadrul sediilor, dar si o lista completa si diversificata de canale TV si multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe langa aceasta, companiile se pot bucura de solutii complete de securitate cibernetica si de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment impreuna si pentru a rasplati loialitatea clientilor business, Vodafone si UPC au creat beneficii exclusive care includ pana la 12 luni gratis de optiuni TV sau discounturi pentru smartphones.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Bonus pentru clientii Vodafone si UPC

Vodafone ofera bonusuri de bun venit pentru clientii existenti ai UPC si Vodafone astfel:

Client Vodafone si UPC

 • 3 luni internet mobil national nelimitat pentru numarul Vodafone
 • 3 luni cces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibila in App Store si Google Play.
 • Acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD si LOOK Sport HD pe TV, in perioada 17 septembrie – 16 octombrie 2019.
 • Bonusurile sunt dedicate clientilor persoane fizice cu cel putin un numar activ de voce mobila Vodafone (abonament sau cartela prepaid) si abonament de servicii fixe de la UPC
 • Activarea se face la cererea clientului din aplicatia My Vodafone sau de pe vodafone.ro/impreuna
 • Dupa perioada promotionala bonusurile se dezactiveaza automat
 • Bonusurile nu se aplica clientilor care au deja aceeasi oferta activa pe cont (internet nelimitat sau Vodafone TV Premium).

Client Vodafone

 • Internet mobil national nelimitat timp de 1 luna pentru abonatii Vodafone
 • Acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV timp de 1 luna.

Oferta speciala de servicii fixe pentru clientii Vodafone

Pentru clientii existenti cu abonament Vodafone care cumpara un pachet UPC reducerea este de 115 € si se acorda astfel:

 • 63 € (309 RON) reducere la pachetul de servicii fixe nou achizitionat; pretul lunar este redus in primele 12 luni de contract de la 75 RON (15.3 €) la 49 RON (10 €), urmand ca din luna 13 pretul sa fie 75 RON;
 • 52 € reducere la un nou smartphone, reducere acordata sub forma de puncte de loialitate in contul abonamentului existent, dupa instalarea serviciilor fixe, urmand a fi folosite conform regulilor programului de loialitate;
 • reducerea se pastreaza atata timp cat ambele servicii Vodafone si UPC raman active, in caz contrar, reducerea lunara nu se mai aplica.

Oferta speciala de servicii mobile pentru clientii UPC

Pentru clientii existenti UPC care cumpara un abonament Vodafone reducerea de 100 € se acorda astfel:

 • 48 € reducere din pretul abonamentului (2 €/luna timp de 24 luni);
 • 52 € reducere din avansul perceput pentru smartphone-ul ales; in cazul in care avansul este mai mic de 52 € reducerea acordata nu va depasi valoarea avansului;
 • Oferta este valabila la activarea unui abonament de voce mobila cu smartphone pentru 2 ani;
 • Noul abonament incheiat cat si pachetul existent UPC trebuie sa fie pe numele aceleiasi persoane; reducerea se pastreaza atata timp cat ambele servicii Vodafone si UPC raman active, in caz contrar, reducerea lunara nu se mai aplica.
 • Oferta promotionala bonus 100GB si reducerea lunara la pretul abonamentului de 100% se acorda clientilor care au achizitionat servicii fixe de la UPC
 • Routerul mobil are pretul promotional de 1 €, platibil la momentul achizitiei
 • Oferta este disponibila in magazine Vodafone

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Primele pachete convergente Vodafone – UPC”

 1. Nu merita trecerea la vodafone ofertele sunt mult sub ce ofera rds,sa spui ca ai internet gratuit o luna asta da oerta.

 2. Salut,

  Nu stiu cum unii inca mai sunt clienti Vodafone si UPC cand RDS are niste oferte greu de egalat, atat pe partea de internet si televiziune cat si pe partea de telecom.

Comments are closed.