Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Masuri luate de Vodafone in aceasta perioada

1 min read

vodafone suna acasa

In vremea in care omul ar trebui sa reprezinte mai mult in fata clientului decat compania, Vodafone  Romania vine cu sustinerea angajatilor sai. Securizeaza si sudeaza intern relatiile interumane pentru a avea ca rezultat un sprijin real pentru noi toti in aceste momente de rescriere a ‘prezentului’.

Incepand de saptamana trecuta, Vodafone Romania, a intensificat sistemul de munca de acasa, adoptand acest model in toate departamentele in care acest lucru a fost posibil. In prezent, toti angajatii Vodafone din intreaga tara care isi desfasurau activitatea in birouri lucreaza de la distanta, inclusiv toate echipele de relatii cu clientii.

Echipele din teren – tehnicieni, echipele de mentenanta si instalari – in special cele care lucreaza direct cu clientii,
au primit echipament de protectie si au fost instruite cu privire la actiunile preventive pe care trebuie sa le ia pentru a se proteja pe ei si pe clienti.

Compania contribuie cu mai mult decat atat, ne ofera si un canal de comunicare sigur si simplu, deja la indemana noastra.
In aceste conditii, Vodafone anunta o pagina speciala in care prezinta masurile luate pentru protejarea angajatilor si a clientilor, dar si oferte speciale pentru toti clientii:

  • Toti clientii persoane fizice beneficiaza de apeluri nelimitate gratuite catre Romania din Franta, Italia, Spania, Germania si Marea Britanie pana la 31 martie.
  • Clientii, persoane fizice, aflati in Romania pot beneficia de un bonus gratuit cu 300 de minute internaționale catre retele mobile si fixe pentru apelurile catre Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie si Austria. Bonusul este valabil 28 de zile si poate fi activat în My Vodafone sau la *100#, International.

La final va las si promisiunea Vodafone prin care se angajeaza sa extinda cat mai mult posibil capcititatea retelei in perioada urmatoare:

„Ca furnizor de servicii critice de conectivitate si de comunicatii care sustin societatea noastra digitala, Vodafone Romania si-a activat Planul de continuitate a afacerilor si a implementat proceduri specifice pentru a monitoriza si asigura reactia rapida ori de cate ori este nevoie. Obiectivul nostru principal este sa servim cat mai bine societatea romaneasca in timpuri atat de dificile in felul in care Vodafone poate cu adevarat. Sunt foarte mandra de echipa noastra care lucreaza neobosit pentru a face tot ce este nevoie pentru clientii nostri si pentru sprijinirea societatii romanesti”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.”

Fiecare dintre noi ar trebui sa punem singuranta inainte de toate dupa modelul Vodafone Romania.
#StamAcasa

WhatsApp Image 2020 03 22 at 16.51.46 e1585093437855

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Replies to “Masuri luate de Vodafone in aceasta perioada”

  1. Daca e carantina si se îndeamnă sa se stea acasă, de ce mai sunt magazinele Vodafone stradale deschise, pentru cine? E corect fata de agenții de vânzare sa fie expuși gratuit riscului de îmbolnăvire?

  2. Un demers de laudat, ma bucur ca ambii operatori ofera beneficii in aceasta perioada.

Comments are closed.