Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Teste auto simulate in trafic

38 sec read

3

Automobil Clubul Roman propune o solutie de testare a cunostintele viitorilor conducatori auto printr-un website bazat pe Google Street View.
Intra pe platforma streetviewtest.ro si fa un test auto formulat de instructorii ACR, cu intrebari si imagini din situatii reale.  In plus, daca sesizezi o neregula in trafic, o poti raporta pentru a o introduce in chestionare.

Eu as raporta o situatie ca aceasta prezentata de la Stirile PRO TV, si as fi curios ce variante de raspuns ar adauga ce de la ACR.

Ideea a pornit de la faptul că imaginile din testele clasice nu surprind realitatea cotidiana. In schimb, camerele Google Street View capteaza mereu situații relevante, care devin adevarate lectii pentru cei care se pregatesc sa-si obtina permisul de conducere.

ACR doreste ca acest tip de teste sa devina o modalitate oficiala de pregatire pentru examenul auto si au initiat si o petitie in acest sens. Nu stiu daca vreodata vreo petitie online a rezolvat vreo problema insa o poti semna aici.

Site-ul streetviewtest.ro este optimizat si pentru telefonul mobil si tableta.

Automobil-Clubul-Roman

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.