HTC One M9 in Romania

Autor: -

HTC One M9 este disponibil din 3 aprilie oficial in Romania la toti operatorii telecom si prin retaileri. Astfel noul One a ajuns mai repede decat modelele GALAXY S6 de la Samsung cu toate ca prezentarile ambelor companii de la Barcelona au avut loc in aceeasi zi.

La Mobile World Congress nu am fost foarte impresionat de noul model, la prima vedere singura diferenta pe care am sesizat-o fiind camera foto principala de 20,7 Mpx.

Hands-on HTC One M9 la MWC

Ce este nou pe HTC One M9

Dupa ce am butonat aproape o ora noul One si dupa ce l-am comparat si cu vechiul One M8 am observat cateva diferente intre cele doua modele.

Noul M9 este tot din metal insa spatele are un grip mai mare si nu mai aluneca la fel de usor precum modelul anterior. Pe lateral capacul de metal se opreste la mijloc, partea cu care protejeaza ecranul fiind mai mica decat capacul. Sincer imi place aceasta distanta deoarece coltul sta mult mai bine in podul palmei. Telefonul este cu 2 milimetri mai gros si mai usor cu 3 grame cantarind 157 de grame. Butonul de Power a fost mutat pe lateral dreapta sub butoanele de volum.
Bateria este cu 240 de mAh mai mare acum avand o capacitate de 2840 mAh.

Soft

Pe langa Android 5 si HTC Sense 7, in noul HTC One M9 exista si o aplicatie, Cloudex – care ne permite sa vedem in acelasi loc toate pozele de le Google Drive, Facebook, Dropbox si Flickr. Aceasta aplicatie urmeaza sa fie disponibila si modelele anterioare One.

HTC Connect™ – este o alta functie care ne permite sa conectam telefonul la difuzoare externe sau la televizoare printr-o simpla glisare cu trei degete pe ecran.

Tot prin HTC Connect, One M9 este compatibil cu tehnologia Qualcomm® AllPlay™ si cu tehnologia media wireless Blackfire Research™ care permite redarea de continut video de inalta calitate de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment precum difuzoare de la Harman Kardon.

Test camera foto HTC One M9 vs iPhone 5S

Aparent si HTC One M9 are o camera mai buna fata de iPhone 5S si mai mult ca sigur si fata de iPhone 6/6 Plus. Ma bucur ca au renuntat la cele doua camere de pe spate care realizau efectul de defocalizare.

Pret HTC One M9

HTC One M9 se comercializeaza in trei variante de culoare: argintiu, auriu, dar si pe clasicul negru.

Puteti comanda noul HTC One M9 de la operatorii Vodafone, Orange si Telekom impreuna cu un abonament, ceea ce va si recomand deoarece puteti beneficia astfel si de o asigurare sau de pe site-urile eMAG sau QuickMobile. HTC One M9 il gasiti la cel mai bun pret la liber prin operatorul Telekom pentru 3.050 lei.
Daca comandati un HTC One M9 impreuna cu un abonament pe o perioada de 2 ani de zile la Vodafone veti primi cadou o pereche de casti rosii JBL E30.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to HTC One M9 in Romania

  1. Am tinut putin telefonul in mana. Are o constructie foarte robusta si un design placut(lucru obisnuit la telefoanele HTC). Din pacate nu pare sa fie o revolutie ci doar o evolutie a modelului anterior. Pentru fanii HTC va fi un produs interesant insa pentru cei ce detin alte modele nu va prezenta un interes deosebit.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*