SSD pentru EEEpc

Autor: -

In urma cu ceva timp aflam ca Intel tocmai a trecut la procesul tehnologic de 34nm. Au fost aplicate reduceri modulului standard X25-M de 80GB acesta ajungand la pretul de 225 de dolari americani, modulul de 160GB va costa acum 445 de dolari de la precedentul pret de 945 de dolari, dar din pacate ieftinirile se refera la cantitati de minim 1000 de bucati.

Acum aflu ca au aparut probleme foarte mari pentru acestea, dar noroc ca nu au fost puse pe piata. Intel a amanat astfel livrarile acestor module SSD, pana la un termen la care vor avea pregatit un nou firmware pentru ele.

intel_ssd

Problema afecteaza toate noile SSD-uri, si se manifesta prin blocarea totala a unei unitati, in cazul in care dupa ce se introduce prima parola de BIOS se ajunge la schimbarea ei – din acest moment unitatea SSD se va bloca si tot ce era stocat pe ea va fi complet si definitiv inaccesibil conform chiar  declaratiilor reprezentantilor companiei Intel.

Stie cineva vreun SSD bun pentru eeePC, dar nu la pret de 9 milioane??

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*