Orange reclama Vodafone si Cosmote la CNA

Autor: -

Orange-ul se ia fara rost de Vodafone ca cica induc in eroare telespectatorii cu afirmatia bonus in bani, cand de fapt este bonus in credit si ca vor sa schimbe reclama. In legatura cu Cosmote, cei de la Orange ii acuza ca clip-ul publicitar Cosmote promoveaza oferte la cartele, transmitand mesajul "600 de minute si 600 de SMS-uri in retea, plus 30 de minute nationale si internationale cu doar 3,5 euro pe luna". Oficialii Orange sustin insa ca, pe langa acest mesaj foarte vizibil, in josul ecranului, doar pentru o perioada foarte mica, apar urmatoarele "stelute" ce le-am sesizat si intr-un articol mai vechi:

– Cele 30 de minute nationale si internationale sunt valabile doar in afara retelei Cosmote
– Cele 600 de minute se tarifeaza dupa primele 3 minute la secunda
– Dupa consumarea acestor minute, in ambele situatii, tarifarea se face la secunda dupa primul minut indivizibil, lucru mentionat doar pe site.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*