3G in toata Romania

Autor: -

Era de asteptat dupa ce s-a aprobat legea in UE sa se modifice si la noi legislatia. Astfel operatorii care utilizeaza benzile de frecvente radio 900 MHz si 1.800 MHz pentru comunicatii GSM vor putea sa furnizeze si servicii de comunicatii de generatia a treia (3G), precum Internet mobil de mare viteza, prin intermediul sistemelor multimedia si de transmisiuni de date UMTS, potrivit Mediafax. Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind armonizarea utilizarii benzilor de frecvente radio 880-915 MHz, 925-960 MHz, 1710-1747,5 MHz si 1805-1842,5 MHz. ANCOM este institutia care stabileste regulile pentru piata de comunicatii din Romania si urmareste respectarea acestora.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*