Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Magazine online

1 min read

Completati lista daca omit ceva interesant:

Tricouri, gadgeturi – tu.ro

Componente pc – emag.ro, pcgarage.ro

Tzoale – eastbay.com

Cadouri – Fungfit.ro

Jucarii – Toysmall.ro

Jocuri PC/Consola – sendit.com

Flori – buchete.ro

Carti – amazon.com

Inele – uk.forzieri.com

brose – avalaya.com

cosmetice bio – johnmasters.co.uk

pixuri – cultpens.co.uk

carti de vizita – moo.com

nimicuri irezistibile – etsy.com

Brazi si decoratiuni de craciun – brazidecraciun.ro

cosmetice-dsmcosmetic.ro

sosete/ciorapi – sosetaria.ro

accesorii carti cduri – charitygift.ro

haine faine – tuatara.ro

Haine – Republic.co.uk, Rip101.com

incaltari – schuh.co.uk

american apparel store.americanapparel.eu       

vin in maxim doua saptamani si daca faci comanda mai mare de 100 de euro livrarea e gratis. sub 100 e 8 euro pentru romania.

myus.com/shopping/

Pentru ca m-am tot lovit de restrictii de livrare, dupa ceva research am descoperit ca imi pot face adresa in USA pe site-ul www.myus.com. Pentru asta am platit o taxa de inscriere (~ 20 $) si platesc lunar un abonament de 7 $. Ei iti dau o adresa valida la care iti sunt trimise coletele, te instiinteaza de unde sunt si cat cantaresc si asteapta sa-i autorizezi sa-ti expedieze produsele. Asteptarea se poate prelungi pana la 45 zile, fara niciun cost suplimentar din partea ta. Daca in aceeasi perioada ai facut mai multe comenzi, cei de la MyUS ti le trimit in acelasi colet prin DHL.

Pe site-urile care accepta plati internationale, adresa din USA va fi folosita ca adresa de livrare, iar cea din Romania ca adresa de facturare (trebuie sa fie acceasi cu cea din buletin).

Prin minunatul serviciu pe care il au – Personal Shopper (l-am incercat), ei iti ofera posibilitatea sa cumperi de pe site-uri care nu accepta plata cu card strain. Tu le dai site-ul, detaliile produsului pe care-l doresti, link catre acesta, pretul si eventual codul promotional pe care doresti sa-l utilizezi (ex. FREE shipping), iar ei il cumpara pentru tine. Dupa ce au facut comanda si primesc confirmarea, iti trimit factura si iti iau banii de pe card. Fiecare magazin = o comanda, nu conteaza daca cumperi un singur produs sau 100. Pentru fiecare comanda se percepe o taxa de 10 $. Poti cumpara si de la 7 magazine in aceeasi zi, dar pentru fiecare dintre ele vei plati aceasta taxa.

Coletul ajunge in max. 4 zile insa intarzie in vama din Romania. Expedierea presupune un cost pe care ti-l poti calcula pe site, deci in momentul in care ii autorizezi sa-ti trimita coletul trebuie sa te asiguri ca ai bani pe card. Ca idee, pentru trimiterea a 8 produse (7lb.) am platit ~ 85 $, iar taxele vamale in Romania au fost de 110 RON. Eu cred ca merita… 🙂

Cei de la MyUS iti livreaza oriunde doresti (acasa, birou) fara cost suplimentar. La DHL in schimb, ca sa-ti livreze la o alta adresa decat cea trecuta pe colet, trebuie sa platesti cam 10 euro, deci atentie! 😀

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.