Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Va place Chrome

43 sec read

image thumb2

image_thumb2-6376461 Daca nu va dau cateva ponturi sa uitati de Internet Explorer si Firefox. Pe langa faptul ca se incarca mult mai repede ca Firefoxul si Flashul este mult mai stabil (crede-ma testez pe un Eeepc in fiecare zi cu Badea), interfata este mult mai frumoasa. Poti folosi functia de search din bara de adrese ex: Scrii in bara unde vrei sa intri pe un sait you si automat iti apare youtube si prin simpla apasare  a tastei tab poti cauta filmulete fara a mai intra mai intai pe sait dupa care sa selectezi casuta de cautare si sa apesi search. Ai la fel ca in Opera speed dials care pot fi salvate de tine sau se modifica automat in functie de cat de des intri pe anumite saituri.

Ca in Firefox ai add-on-uri care merg mai bine ca in Firefox, iata cateva:

  • Gmail Checker – care verifica e-mailurile Gmail;
  • Google Reader Checker – va informeaza cate RSS-uri aveti necitite;
  • Flash Block – blocheaza afisarea ferestrelor construite in Flash
  • AdMuncher – Pop-up blocker ce va scapa de toate reclamele de la banci si alte scripturi nenorocite de pe saiturile cu crackuri, e pe bani;
  • Session Saver – un manager de sesiuni ce va permite salvarea mai multor sesiuni
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.