Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ipad

1 min read

image thumb 5B3 5D

image_thumb-5b3-5d-247x300-3501943iPad- ul Apple, cantareste aproximativ 0,7 kilograme, are o grosime de 1,3 centimetri si dispune de ecran tactil cu o diagonala de 9.7 inch, conexiune Bluetooth, WiFi. Tablet Pc-ul Apple va fi disponibil in trei modele, de 16, 32 sau 64 GB. Cica ar avea si baterie solara, inca nu sunt sigur. Mai multe detalii aici si aici.

O avalansa de tweet-uri bucuroase s-a declansat dupa ce Apple a anuntat pretul produsului – care porneste de la 499 de dolari, sub suma vehiculata pana atunci. Alti utilizatori anuntau si prima super-sansa de a castiga un iPad: blog.hubspot.com oferea trei tablete Apple gratuit, pentru trei utilizatori la intamplare care ar fi retransmis mesajul sau pe Twitter, cu link la blog (ReTweet). Intr-o ora si jumatate, postarea adunase peste 2000 de ReTweet-uri.

Cea mai recenta creatie a lui Jobs avea deja o pagina pe Wikipedia, cu toate specificatiile tehnice si poze de la lansare.

Google afisa, in jurul orei 21.00, 1.610.000 rezultate la o cautare dupa cuvantul “iPad”. Iar Google News lista 10.884 de rezultate la aceeasi cautare, articole publicate de site-uri precum The New York Times, Washington Post, Tech Crunch sau PC Magazine. Aflam, printre altele, ca si Lady Gaga vrea sa-si cumpere un iPad, potrivit MTV.com.

Frenezia cu care intreg world wide web-ul a intampinat lansarea Apple seara trecuta a fost doar punctul culminant al unei discutii care s-a purtat neintrerupt pe bloguri si retele sociale, cu luni inainte de lansare. Printre teoriile simpatice legate de iPad s-a numarat un potential parteneriat cu Burger King, in urma caruia fanii hamburger-elor ar fi urmat sa gaseasca ascunse in ambalaj “tichete de aur” prin care castigau cate un iPad. Acelasi blog anunta ca Steve Ballmer, CEO Microsoft, are deja un iPad.

Raman fanul Iphoneului si atat.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.