Google Image Swirl, un fel de Cooliris

Autor: -

Anul trecut Google a mai scos o jucarie pentru labs, Image Swirl, care iti prezinta cautarile de imagine intr-o forma noua. Imaginile similare sunt grupate in functie de subiectul fotografiei, culorile predominante si tag-uri, imaginea grupului fiind considerata cea mai relevanta pentru un grup de imagini rezultate in urma cautarii, seamana cu Cooliris, dar nu are aceeasi interfata. Cu fiecare click se deschide un nou grup de imagini si poti naviga oricand printre ele fara a pierde imaginea de referinta si punctul de origine. Momentan Image Swirl functioneaza pentru 200.000 de cautari, dar nu se va opri aici.

image 

In loc sa parcurgi zeci si zeci de pagini de rezultate, frunzaresti o singura pagina si calupuri de imagini grupate frumos. Pana cand se strica treaba si deja ajungi la imagini ce sunt total irelevante.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*