Iphone cu touch pe carcasa

Autor: -

Noul model Apple iPhone, 4G, care ar putea ajunge in magazine in iunie sau iulie, va avea o camera foto de 5 megapixeli si o carcasa din plastic sensibila la atingere – care le va permite utilizatorilor sa controleze telefonul si prin miscari realizate cu degetele pe spatele telefonului, scrie Bloomberg, care-l citeaza pe analistul Robert Chen, de la Goldman Sachs. "Apple va implementa multe inovatii in noul model, nu doar din punct de vedere hardware, ci si software", a spus Chen. Noul iPhone va avea o carcasa din plastic sensibila la atingere din acelasi material din care a fost realizat mouse-ul lansat anul trecut pe piata de Apple, denumit "Magic Mouse", a precizat el fara a oferi detalii despre sursa informatiilor sale.

Noul model de mouse lansat anul trecut de Apple era realizat dintr-un plastic sensibil la atingere care a inlocuit butoanele mecanice ale dispozitivului – o premiera in industria IT. In Romania, "Magic Mouse" costa 328 de lei – in timp ce un mouse obisnuit poate fi achizitionat si la preturi mai mici de 20 de lei.

In aceasta saptamana au aparut informatii in presa internationala potrivit carora noul iPhone va avea ecran OLED. Ecranul OLED (in limba engleza "Organic Light-Emitting Diode") se deosebeste de cele obisnuite prin faptul ca e mai subtire, mai luminos si ofera o imagine mai clara.

Reprezentantii Apple au refuzat sa comenteze ceea ce ei au numit "speculatiile" de pe piata. Noul model de iPhone 4G va avea ecran OLED, baterie care va putea fi schimbata si va permite sesiuni de videochat. Noul smartphone va avea si un procesor dual-core, o noua grafica si o camera foto mai buna decat modelele anterioare de iPhone.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*