Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Limuzina Logan

44 sec read

dacia logan mcv limuzina

Dacia Logan MCV LimuzinăDacia Logan MCV limuzină este un proiect cel puţin interesant, stadiul de lucru fiind destul de avansat, dacă luăm în considerare pozele postate pe forumul DaciaClub.ro. Potrivit discuţiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia, lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan.

Soluţia aleasă pare să fie un pic mai complicată:s-a tăiat un MCV în două iar între bucăţile rezultate s-a încercat asamblarea unei porţiuni mediane din două uşi. Rezultatul nu este unul foarte reuşit, însă nu trebuie uitat că suntem încă într-un stadiu intermediar de fabricaţie. Cum se vrea să arate versiunea finală, puteţi vedea în schiţa alăturată.

Acţiunea în sine nu este o noutate, de-a lungul timpului, Dacia Break a fost de mai multe ori transformată în limuzină de către pasionaţi. Şansele ca o Dacia Logan MCV limuzină să ajungă vreodată în producţia de serie sunt foarte mici, însă prototipul se pare că nu mai are mult până la prezentarea oficială.

Mai multe detalii pe saitul Promotor.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.