Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Dacia Duster din primavara in Romania

39 sec read

thumb 610 x 407 990 199348 dacia duster 1

Imagine 1

Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina cu o capacitate cilindrica de 1.6 si 110 CP, precum si cu doua motoare diesel – capacitate cilindrica 1.5 si 85 CP, respectiv 1.5 capacitate cilindrica si 105 CP motor ce nu a fost pus pe Logan din cauza ca ar fi afectat sasiul.

Modelul are o lungime de 4,31 metri si o latime de 1,82 metri. Greutatea sa limitata la 1 180 kg in versiunea 4×2 si 1 280 kg in versiunea 4×4, fac din Duster un vehicul mai usor ca Loganul MCV.

Dotarile Dacia Duster:

Duster – doua airbag-uri (sofer si pasager), ABS si AFU (asistare la franare de urgenta), oglinzi cu reglaj manual, proiectoare duble, geamuri cu actionare manuala fata/spate, pre-echipare radio.

Ambiance – geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, bare de culoare neagră pe plafon, airbag-uri laterale cap si torace.

Laureate – alculator de bord, oglinzi electrice si incalzite, aer conditionat manual si proiectoare de ceata.

Prestige – tapiterie din piele, sistem audio cu mp3, volan si schimbator imbracate in piele si design exterior special (bare cromate, jante de aluminiu, geamuri cu tenta).

Imagine 5

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.