Fax gratis pe internet

Autor: -

image Un serviciu util daca nu ai un fax si nu doresti sa te deplasezi pana la oficiul postal cel mai apropiat si sa platesti cativa lei ca sa trimiti un fax ce poate sa nici nu ajunga la destinatie. Trimisesem pana atunci doua faxuri, dintre care unul nu a ajuns. Acest serviciu este pentru trimis faxuri de oriunde in lume, dar numai catre SUA si Canada. Poti trimite maxim doua faxuri pe zi gratuit, sau un document de maxim 3 pagini, ambele cu un ad pe prima pagina. Partea cu reclama pe prima pagina nu mi-a sunat nici mie prea placut, mai ales ca nu am gasit un model de document trimis prin fax prin serviciul lor, ca sa vad exact cum arata acest ad. faxZERO ofera si varianta platita a serviciului, prin care poti trimite documente mai mari, fara ad, dar nu m-a interesat, atat timp cat nu am nevoie sa trimit faxuri decat ocazional.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*