Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

FarmVille tricks

1 min read

image thumb 5B2 5D3

Da o sa fie cel mai citit articol si m-as bucura sa-l citeasca toti feisbucishtii

Ma seaca jocurile, in general, pierzi vremea si nu castigi nimic. Dar cel mai mult ma enerveaza oamenii care atunci cand esti izolat in munte si ai un laptop si 1 linie de net vin sa te implore sa le dai laptopul sa puna niste parcele la FarmVille. Asta in cazul cel mai fericit, ca se mai poate ca si in seara de anul nou sa se planteze ceva cu gherutele de grasime de la copanase pe tastatura alba de laptop, fara sa ti se ceara voie. Noroc ca exista parola la screensaver. Prietenii stiu de ce.

image_thumb-5b2-5d3-5160164 Revenind brusc toata lumea are Facebook si sunt frustrat ca nu ma baga nimeni in seama :((. Bai dar voi ce faceti prieteni/prietene? Plantezi, culegi, plantezi, culegi… In final…pt. ce? Raspuns: pt. a-ti cumpara vila de 1 milion de “USD virtuali”. Si dupa aceea? Pt. a-ti cumpara inca una! Ok, si dupa ce ti-ai umplut parcela cu vile de 1 milion…ce faci? Raspuns: nimic, stai si te scobesti in nas si te gandesti la cate chestii puteai face in timpul pierdut.

Jocul este creat pentru copii de clasa a doua, pe bune acum trebuie sa ai un pic de retard sa apesi in continuu pe acelasi buton dat fiind ca jocul a fost gandit dupa modelul unor patrate, asezate simetric. Deci ce ar impiedica pe cineva care stie un minim de VisualBasic (sau altii care castiga bere stejar sau ipoduri) sa faca un scriptulet care sa dea click-uri in locul tau? Tu disperatule care citesti acest articol iti doresti sa il depasesti pe xulescu asa ca iti fac un cadou ce consta intr-un script sa te ajute sa traiesti. Si daca tot exista scriptulete care sa dea singure click…de ce nu s-ar face si niste robotei care sa joace in locul tau, in timp ce tu iti faci treburile de zi cu zi? Ia de aici un robotel sa ai timp sa citesti articolele de pe sait in timp ce ti se planteaza ferma. Sau, daca sunteti “inraiti”, platiti 7usd (bani de-un suc la terasa) si gata…aveti un robot care face TOT in locul vostru. Pentru cei care doresc vecini, de ce nu v-ati gandit sa cautati aici apoi sa dati click pe “Just fans”? Sunt mii de persoane care va adauga in 1-2 minute. Cu putin efort al mouse-ului, puteti sa va adaugati cam 50 de prieteni (blue ribbon la local celebrity!) in 30 de minute.

Ce ma mai enerveaza e cand am cont pe Facebook am primit mii de invitatii pentru diverse cauze. Salveaza o pisica, salveaza balenele, salveaza planeta, salveaza-l pe Gigel, clubul babelor de la 4, etc. Sincer…abea apuc sa am grija de cauza si salvarea familiei mele, asa ca ia mai lasati-ma sa respir putin! Cadouri? Well…daca asa de mult ma apreciaza cineva…sa-mi dea un cadou macar de ziua mea. Faptul ca Xulescu – de care nu am auzit niciodata sau nu vrea sa se vada cu mine deloc – imi trimite un “ursulet virtual dragut si pufos” sincer nu ma incanta, ba chiar a ajuns sa ma enerveze. Ce sufletu’ sa fac eu cu un urs virtual pufos si dragut? Raspuns: sa-i dau block application.

E bine ca macar asa avem o ocupatie comuna sa dam clickuri pe aceeasi poza toti.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “FarmVille tricks”

Comments are closed.