In doua luni, Cosmote trece la HSPA+

Autor: -

Sau cel putin asa sustin chinezii de la ZTE ce au furnizat echipamentele 3G pentru Zapp intr-un comunicat de presa.

"Pana in luna martie a acestui an, ZTE va ajuta Cosmote sa lanseze servicii HSPA+, oferind servicii de date de mare viteza in toate marile orase din Romania. In acelasi timp, solutiile ZTE de modernizare a retelei (…) vor asigura servicii continue, cu perturbari minime pentru actualii utilizatori ai retelei", potrivit unui comunicat al companiei chineze, citat de Mediafax. Zapp anuntase in 2009 ca va lansa servicii de net mobil la viteze de pana la 21,6 Mbps in Bucuresti, insa compania nu a oferit efectiv serviciul, pentru ca nu a avut in oferta modemuri compatibile cu aceste viteze. In prezent exista un modem ZTE HSPA+ ce include de asemenea suport pentru conectarea unui card de memorie MicroSD cu o capacitate de pana la 8 GB de date si viteze de upload de pana la 5,7 Mbps si download pana la 21,6 Mbps.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to In doua luni, Cosmote trece la HSPA+

  1. Tu ca simplu utilizator nu cred ca o sa ai parte de vitezele promise prea curand, dat fiind costul mare al abonamentului. Sa speram ca intr-un an or sa apara si telefoane ce or sa suporte viteze de 21mbps, deocamdata doar nokia are modele ca e52 ce suporta 10mbps.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*