Google in Romania

Autor: -

Compania a înfiinţat o firmă în România, Google Bucharest, societate cu răspundere limitată, cu un capital social de 200 lei. Firma, înregistrată la 15 ianuarie 2008, este administrată de cinci persoane fizice, respectiv trei cetăţeni americani, unul britanic şi unul irlandez.

"Spre finalul anului sperăm să avem un birou în România. Deocamdată nu ştim sigur când şi câţi angajaţi vor fi. Procedura de recrutare e în desfăşurare", a declarat Creţu.

Potrivit reprezentantului Google, circa 90% dintre cei 7,5 milioane de utilizatori ai Internetului din România folosesc motorul de căutare google.ro. Creţu a mai spus că în România circa 10.000 de pagini de Internet au implementat serviciul de publicitate online AdWords, deţinut de Google.

sursa: Mediafax

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*