Noile masuri la haine

Autor: -

image Atat masurile hainelor cat si etichetele se vor schimba, cel putin asta cere Uniunea Europeana tarii noastre: sa ne aliniem cerintelor internationale  si standardului european al marimilor.

Subliniind faptul ca marimile hainelor nu au mai fost calculate de 32 de ani, o ancheta antropometrica a stabilit care sunt noile noastre dimensiuni.

Patru mii de romani au fost masurati cu ajutorul unei cabine care scaneaza tridimensional. In doar 12 secunde au fost preluate mai mult de 120 de dimensiuni.

In cazul unei bluze de dama, pe etichete nu va mai aparea marimea ci o litera pentru inaltime, apoi o cifra pentru marimea bustului, iar in final o alta litera pentru perimetrul soldurilor.

In cazul unei camasi barbatesti, prima litera reprezinta inaltimea, cifra – perimetrul gatului, iar ultima litera – lungimea bratului.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*