Cosmote limiteaza internetul pe mobil

Autor: -

Desi pe pagina operatorului in josul ei este specificat faptul ca serviciul este oferit cu viteze de transfer de până la maxim 21,6 Mbps în reţeaua 3G, 236,8 Kbps în reţeaua EDGE, respectiv 53,6 Kbps în reţeaua GPRS în funcţie de acoperirea disponibilă şi specificaţiile terminalului folosit, in realitate prin web’n’walk viteza serviciilor de internet 3G este de 384 kbps.

Viteza poate fi mai mare daca serviciul de date este utilizat de pe un telefon Blackberry, potrivit Cosmote. Blackberry Bold 9000, singurul Blackberry 3G din oferta Cosmote Romania, poate descarca datele la o viteza maxima de 3,6 Mbps. In concluzie daca iti iei un Nokia e52 ce suporta si 10Mb/s il iei degeaba in reteaua Cosmote.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*