Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Apeluri gratuite intre retelele Cosmote si Romtelecom

27 sec read

Dupa ce la inceputul lunii Romtelecom a introdus taxarea apelurilor catre Cosmote ca si cele din retea, acum Cosmote anunta acelasi lucru pentru clientii sai. Astfel apelurile realizate de clientii Cosmote catre reteaua de telefonie fixa a Romtelecom sunt taxate, incepand cu data de 28 iunie, ca apeluri în reteaua Cosmote. Cu aceasta noua oferta promotionala, clientii Cosmote si Romtelecom pot vorbi între ei chiar si gratuit, folosind minutele incluse în pachet sau la tarife foarte atractive de retea, dupa ce se consuma minutele incluse in abonament.

Noua oferta se aplica doar pentru apelurile catre numerele de telefonie fixa ale Romtelecom nu si pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile si destinatii VoIP (telefonie prin internet). Promotia va fi disponibila pana pe 20 august, cu posibilitatea de extindere.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Apeluri gratuite intre retelele Cosmote si Romtelecom”

  1. Ce dreaq ma atata vrajeala pe voi….. acum 5 min. am sunat de pe o cartela Cosmote pe fix romtelecom si m-a taxat cu 24 de centi ….aiurea vrajeala ce aveti in voi ! Mintiti lumea aiurea !

Comments are closed.