FHM CM ’10 – Prima aplicatie FHM Romania pe Iphone

Autor: -

Campionatul Mondial de Fotbal 2010 - prima aplicatie FHM Romania pe iPhoneFHM a lansat singura aplicatie iPhone romaneasca gratuita dedicata Campionatului Mondial de Fotbal 2010: FHM CM ’10, aplicatia fiind gratuita.

In fiecare secunda, ai cu tine rezultate, stiri si informatii actualizate in timp real, astfel incat sa poti afla de oriunde ai fi care echipa se apropie de mult ravnita finala din 11 iulie.

Pentru cei mai aprigi dintre microbisti, aplicatia ofera o istorie detaliata a tuturor editiilor de Campionat Mondial de pana acum, dar si o trecere in revista a tuturor mingiilor folosite pana in prezent, culminand cu cateva informatii inedite despre controversata Jabulani. Mai mult, la un click distanta stau toate datele despre echipele si jucatorii de la Mondial, precum si cateva info inedite despre stadioanele sud-africane care gazduiesc partidele.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*