Apelurie catre Cosmote taxate ca si cele din retea, in reteaua Romtelecom

Autor: -

image Incepand de astazi, clientii Romtelecom care suna in reteaua Cosmote vor fi tarifati ca si cum ar efectua un apel catre un alt client de telefonie fixa al Romtelecom. Clientii Romtelecom care au abonamente cu apeluri incluse in retea vor putea folosi minutele pentru apeluri catre clientii Cosmote. Poti vorbi chiar nelimitat, în funcţie de abonamentul pe care il ai. Minutele in retea din abonamente vor fi utilizate si catre reteaua mobila Cosmote, iar dupa consumarea lor, toate apelurile catre mobil vor fi tarifate ca apeluri in reteaua Romtelecom. Oferta este valabilă atat pentru clienţii existenţi Romtelecom, cât şi pentru clienţii noi, persoane fizice şi juridice.

Peste aproximativ o luna de zile, aceeasi strategie tarifara va fi aplicata si pentru clientii Cosmote: apelurile catre Romtelecom vor fi tarifate ca apelurile in retea, iar minutele incluse pentru apeluri catre clientii Cosmote vor putea fi utilizate si pentru convorbiri in reteaua fixa a Romtelecom.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*