Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Metode de siguranta pe timp de criza

1 min read

image thumb2

Cum criza este la inceput, au aparut si oamenii care incep sa moara de foame si sa faca lucruri necugetate pentru a-si duce existenta. Mai exact o sa creasca in continuare pe langa TVA si rata furturilor. Ce se fura cel mai usor pe timp de criza? telefoanele. In continuare o sa cititi despre doua modalitati pentru a va proteja bunurile:

image_thumb2-300x184-7470851 Prima din ele este Bringrr, un accesoriu discret care stă cuminte în maşină, conectat la aprinzătorul de ţigară.

În momentul în care porneşti motorul, verifică prin Bluetooth dacă ai mobilul asupra ta. Dacă nu găseşte nimic, va emite nişte semnale vizuale şi sonore de avertizare. Cu puţin noroc, ai şanse să-ţi recuperezi telefonul daca iti aduci aminte unde ai fost in ultimele minute.

image_thumb-5b2-5d-278x300-3354367 A doua recomandare se numeste Loc8tor, un gadget elegant, mic cât un card de credit, ultr-portabil cu care găsești rapid orice vrei: portofelul, geanta, ochelarii, cheile, pisica, cățelul, copiii în parc sau în mall, telefonul mobil, telecomanda. Singura condiție e să aibă atașat un Tag. Poate fi purtat în orice buzunar fără să incomodeze, în portofel, în geantă, cam oriunde vrei.
Cum funcționează? Loc8tor funcționează pe tehnologia Active RFID. E compus dintr-un dispozitiv receptor și Tag-uri (mini-emițătoare) ce se pot atașa cam de orice dorești, de la chei sau portofel până la copii sau animale de companie. Receptorul indică direcția în care se află Tag-ul (și automat și obiectul de care e atașat) prin semnale auditive și vizuale.
Este util pentru a găsi rapid obiectele care le pierzi cel mai des: cheile, ochelarii, telecomanda. Acesta costa 265 de lei si se poate achizitiona din Romania.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.