Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

hTC Desire HD preview

1 min read

image thumb 5B1 5D
image_thumb-5b1-5d-300x182-6155595 Prima impresie cand vezi un hTC Desire HD este de aparat foarte solid facut sa reziste. Telefonul aduce in plus fata de fratiorul mai mic hTC Desire, o camera de 8Mp si sunet imbunatatit Dolby Mobile, SRS si suportul DLNA pentru a putea reda videoclipuri direct pe televizor (odata cu lansarea telefonului hTC a lansat si un adaptor pentru televizoarele ce nu au aceasta functie). Telefonul are un spate de aluminiu dintr-o bucata ce il face foarte solid.
Principalele modificari sunt la nivelul interfetei hTC sense ce a fost imbunatatita, dar nu iti dai seama dintr-o simpla privire ce s-a modificat. Pictogramele de tip widget si filele au ramas la fel, in plus s-a adaugat un widget pentru navigatie.

Busola a fost imbunatatita si in momentul cand intorci telefonul intr-o anumita directie spre nord de exemplu, si harta se va intoarce odata cu tine.
Hartile vor putea fi downloadate dupa un server pentru fiecare tara nefiind nevoie de acum inainte de transferul de date pentru navigatie. Hartile nu mai sunt implicit de la Google Maps ci se folosesc de Route 66.
Tot pe partea de navigatie hTC a facut cateva modificari, una din ele referindu-se la meniul de navigatie. In momentul cand vei primi un apel navigatia nu va mai trece in background, se va afisa o pictograma in partea de jos a ecranului cu poza apelantului si doua butoane pentru a raspunde si respinge.
Telefonul ca functie a fost si el imbunatatit, cu ajutorul girometrului, astfel in momentul in care nu doresti sa raspunzi la un apel pur si simplu intorci telefonul cu ecranul in jos (bineinteles cu riscul de a zgaria ecranul) si soneria va trece pe silent (aceasta functie este disponibila de mult timp pe telefoanele cu symbian exemplu e52, 5730). O noutate implementata ce are utilitate cred ca doar cand conduci este ca in timpul convorbirii daca toresti sa treci pe speaker nu trebuie decat sa intorci telefonul cu fata in jos pe o suprafata. In momentul cand primesti un apel si tii telefonul in buzunar va suna la un volum mai inalt urmand ca sunetul soneriei sa se diminueze pe masura ce il ridici spre ureche (astfel vei atrage mai putin atentia asupra ta cand iti suna telefonul).
Mai multe cititi aici.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read