Steaua Cola

Autor: -

S-a-lansat-Cola-Steaua Desi nu am timp sa ma ocup de site in aceasta perioada nu m-am putut abtine sa nu va zic ultima stire de interes national. Clubul Steau a lansat o bautara de tip Cola. Sunt curios Dinamo ce va lansa energizante si rapidul bautura de portocale. Curiozitatea mea se leaga si de producator, este cumva european drinks ca prea seamna sticla cu american cola. Reteta a fost dezvoltata si produsele vor fi livrate de catre Doehler Group, companie din Germania,  lider mondial in domeniul productiei de ingrediente pentru industria bauturilor  racoritoare. Bautura va fi distribuita in 12.500 de puncte de vanzare in Romania, de la chioscuri pana la hipermarketuri.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*